DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Pütürge Hüşükuşağı Derneği Merkez’de ve Hekimhan’da Öğrencilere Kışlık Ayakkabı Gönderdi

Pütürge Hüşükuşağı Derneği Merkez’de ve Hekimhan’da Öğrencilere Kışlık Ayakkabı Gönderdi
08.03.2022
126
A+
A-

Hüşükuşağı Derneği Öğrencilere Ayakkabı Gönderdi

İstanbul’da bulunan Pütürge Hüsükuşağı Derneği bir sosyal projeye daha imza atarak  Malatya Merkezde  Bulunan Mimar Sinan İlkokulu. 4,A Sınıfı Öğrencileri İle Hekimhan’ın Basak Mahallesinde Bulunan İhtiyaç Sahibi Öğrencilere  ayakkabı göndererek büyük bir vefa örneği gösterdi.

Genel Merkezi İstanbul’da Bulunan Pütürge Hüsükuşağı Derneği, Malatya Merkezde  Bulunan Mimar Sinan İlkokulu. 4,A Sınıfı İle Hekimhan’ın Basak Mahallesinde Bulunan İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Ayakkabı Gönderdi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Mimar Sinan İlkokulu. 4,A Sınıfı Mustafa Ceylan, sınıfımızda ve köyümüzün okulunda  bazı öğrencilerimizin ayakkabı  ihtiyacı  olduğunu  Pütürge Hüsükuşağı Derneği Başkanı Yusuf Usul  başkanımıza ilettik. Kendisi hemen  talebimize  cevap  vererek Malatya Merkez’de bulunan Mimar Sinan İlkokulu. 4,A Sınıfı  öğrencilerinin  tamamına ve bazı  diğer  sınıflarda  bulunan bazı  öğrencilerle  kendi  köyüm  olan Hekimhan Basak Köyündeki  ihtiyaç sahibi  öğrencği ve  çocuklarımıza kışlık  bot  ve ayakkabı  gönderdi.

Bir telefonumuzla  bizi  kırmayıp  talebimizde anında  olumlu  cevap  veren Başta Pütürge Hüsükuşağı Derneği Başkanı Yusuf Usul  ve Yönetimine  şahsım , okul  müdürüm  ve  öğretmenlerim  ve  öğrenci  çocuklarımız adına teşekkür  ediyorum. Ayrıca bize bu yardımların  gelmesine aracı  olan gazeteci kardeşimiz Hidayet Özpolat ve Gazeteci  Abimiz Ali Ekber Kaya’ya  çok teşekkür ediyorum.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.