Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Pütürgebeyleri Derneği Başkanı Emin Ayten, Bakanımız Deprem Boyunca Hep Yanımızda Oldu

Pütürgebeyleri Derneği Başkanı Emin Ayten, Bakanımız Deprem Boyunca Hep Yanımızda Oldu
08.02.2024
77
A+
A-

Malatya’nın önemli STK’larından Pütürgebeyleri ve Malatyabeyleri Derneği vefa örneği göstererek Depremin ilk gününden beri Malatya’nın Bakanı ve Milletvekili Gibi Davranan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’a  Teşekkür Plaketi Verdi.

Pütürgebeyleri ve Malatyabeyleri Derneği Başkanı Emin Ayten, Bakanımız Deprem Boyunca Malatya’lıların Yanında Oldu.

Malatya’nın önemli STK’ların dan Pütürgebeyleri ve Malatyabeyleri Derneği vefa örneği göstererek Depremin ilk gününden beri Malatya’nın Bakanı ve Milletvekili Gibi Davranan ve Malatya’yı Yalnız Bırakmayan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’a Vefa Örneği Göstererek Malatya ve Pütürge’liler Adına  Teşekkür Plaketi Verdi.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 6 Şubat Depremlerinin 1.ci Yıl Dönümünde Deprem Şehitlerini anmak için  Malatya’da düzenlenen  çeşitli etkinliklere katıldı.

Pütürgebeyleri ve Malatyabeyleri Derneği Başkanı Emin Ayten, Malatya Valiliği ziyaretinde Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u karşılayarak 6 Şubat Depremlerinde Malatya’lıları yalnız bırakmayan  ve  Malatya’da aylarca kalan Bakana  o günlerde  göstermiş olduğu  üstün  gayretleri anısına sayın Bakanımıza bir Teşekkür Plaketi veriyoruz dedi.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ise  teşekkür  konuşmasında bu  nezaketli  davranışlarından dolayı başkan Ein Ayten’e teşekkür ederek bende sizin fahri bir hemşehriniz olarak  bu plaketi tüm Malatya’lılar  ve 11 İldeki deprem zedeler anısına alıyorum dedi. O günleri 6 Şubat  günlerini Allah  bir daha  milletimize ve hiç bir kimseye yaşatmasın. Devletimizn ve Milletimizin destekleriyle o günleri  kısa zamanda  atlatıp deprem bölgesinin yaralarını hızlı bir  şekilde sarmaya çalışıyoruz.Malatya benim  artık  ikinci  memleketim. İnşallah Malatya’mızı ve Deprem bölgesinde Malatya dahil 11 ilimiz  çok kısa bir süre  içerisinde  planlandığı  gibi ayağa  kalkacaktır. Allah Devletimize ve Milletimize güç  kuvvet  versin diyerek Başkan Emin Ayten ve ekibine bir kez daha teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.