Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Ramazan Soylu, Gazeteciler Her Zaman Yanımızda Oldu

Ramazan Soylu, Gazeteciler Her Zaman Yanımızda Oldu
10.01.2022
151
A+
A-

Türk Kızılay Malatya Şubesi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Nedeniyle Gazetecilere Teşekkür Belgesi Verdi

Türk Kızılay Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu , Yaptığımız Çalışmalarda Her Zaman Yanımızda Olan Bizlerin Sesini Yaptıklarını Kamu İle Paylaşan Tüm Gazetecilerin 10 Ocak Gününü Kutluyorum Dedi.

Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu , Kızılay Kadın Teşkilatı Malatya Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini ziyaret etti.

Türk Kızılay Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından  10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle, Malatya’da Bulunan Basın , Yayın ve Gazetecilere  Kızılaya verdikleri destekten dolayı Teşekkür Belgesi verildi.

Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu,  “Nerde bir insan acısı varsa Türk Halkının merhametini taşıyan Türk Kızılay iyilik adına sizlerin desteği ile insanlığın yardımına koşmaya devam ediyor. Varlığınız merhamet duygusunun teminatıdır” Türk Kızılayı Tüm Dünyanın neresinde  ihtiyaç  sahibi  mazlum  halk varsa  yanında  olmuş  ve  olmayada  devam edecektir. Bizlerin başarısında  en büyük  pay  sahibi  sizlersiniz. Sizler  bizlerin bütün  çalışmasını tüm  dünyaya  duyuruyorsunuz. Sizlere bizlere  verdikleri desteklerinizden dolayı  çok teşekkür ederim  dedi.

Soylu, Kızılay olarak her çalışmalarının basın mensupları tarafından duyurulduğunu belirterek “Kızılayımızın Malatya’daki çalışmaları takdir edilmiştir. Biz bunu tüm basın mensuplarımıza borçluyuz. Her zaman yanımızda oldular. Bu nedenle Gazetecilerin günü olan 10 Ocak günü Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini  ziyaret ederek basın mensuplarına teşekkür belgelerini vermek istedik. Gazetecilerin günlerini kutluyoruz ve onlara destekleri içinde teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Türk Kızılayı sadece Türkiye’de  değil tüm Dünyada çok  büyük  hayır  işlerine  imza atıyor. Kızılay Türk Milletinin gururu ve göz bebeğidir. Türk Kızılayı Elazığ ve Malatya Depreminde vatandaşın  yaralarını en  kısa  zamanda  sarmış  en  kısa  zamanda da barınma  sorununu çözmüştür. Ayrıca Kızılay’ın Malatya’ya  yaptığı  yatırımlar  şehre  çok ciddi  katmadeğer katmıştır. 10 Ocak Gazeteciler Gününde  bizleri  unutmayıp  ziyaretlerinizden dolayı  şahsınıza  , yönetiminize  ve  Tüm Türk Kızılayı  çalışanlarına  şahsım  ve  yönetim kurulu üylerine teşekkür ederim  dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.