Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Saadet Parti’li Mustafa Canbay, Gazilerimizi ve Şehitlerimizi Minnetle Anıyoruz

Saadet Parti’li Mustafa Canbay, Gazilerimizi ve Şehitlerimizi Minnetle Anıyoruz
05.08.2022
69
A+
A-

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa Canbay, Gazilerimizi ve Şehitlerimizi Minnet ve Şükranla  Anıyoruz

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Malatya Şube Başkanı İbrahim Cengiz ve çalışma arkadaşları Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa Canbay’ı İl Başkanlığında ziyaret ettiler.

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa Canbay, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken yaptığı konuşmasında: “Özellikle Kıbrıs Barış Harekâtı sırasında her türlü fedakârlığı göstermiş olan gazilerimiz hepimizin kıymetlileridir. Onların aslında göstermiş olduğu duruşa karşı bu vatanın her bir ferdinin minnet borcu olduğu gibi onların yaşam standartların iyileştirilmesi, haklarının verilmesi, gereken ilgi ve alakanın en güzel şekilde gösterilmesi de yöneticilerin dikkat etmesi gereken konuların başındadır.

Bu Saadet Partisi olarak bizim de en büyük isteğimizdir. Biliyorsunuz Kıbrıs Barış Harekâtı emrini veren merhum liderimiz Erbakan Hocamız ve yine İktidar ortağı olan merhum Bülent Ecevit’ i de bu vesile ile minnetle anmak lazım. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum. Şehitlerimize rahmet ve hayatta olan gazilerimize sağlık ve afiyet içinde güzel bir ömür diliyorum.” Açıklamasında bulunurken, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Malatya Şube Başkanı İbrahim Cengiz misafirperverliğinden ve dile getirmiş olduğu düşüncelerinden dolayı İl Başkanı Canbay’a teşekkür ederek, Muharip Gazileri’nin haklarının savunulması konusundaki destekleri için teşekkür dileklerini ilettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.