Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa Canbay, Kurban Bayramınız Mübarek Olsun

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa Canbay, Kurban Bayramınız Mübarek Olsun
10.07.2022
65
A+
A-

Başkan Mustafa Canbay, Kurban Bayramınız Mübarek Olsun

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa Canbay,   Kıymetli Hemşerilerim Hatırlamanın, Paylaşmanın, Yardımlaşmanın, Verdiği Mutluluk İle Kurban Bayramınızı En İçten Dileklerimle Kutlar, Sevdiklerinizle Birlikte Nice Sağlıklı Mutlu Bayramlar Geçirmenizi Dilerim.

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa Canbay  Mesajında, Kurban Bayramı ibadetinin yardımlaşma ve paylaşma adına büyük anlamı olduğunu belirterek, “Bayramlar, kırgınlıkların giderildiği, barış, hoşgörü, yardımlaşma gibi değerlerin hayata geçirildiği önemli günlerdir. 

Fedakarlığın simgesi olan kurban ibadeti, insanları birbirine yaklaştıran, komşumuzu, akrabalarımızı gözetmemize vesile olan anlamlı bir ibadettir. İbrahimce bir yakarışın, İsmailce bir teslimiyetin adıdır kurban. Kestiğimiz kurbanların amacı fedakarlıktır. Bayram milli ve manevi duyguların çağladığı, toplumsal yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye ulaştığı, ihtiyaç sahiplerinin her zamankinden daha fazla hatırlandığı önemli bir gündür. Bayramlar, karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörünün kuvvetlendiği, dargınlıkların unutulduğu, millet olma bilincinin ve birlikte yaşama iradesinin güç kazandığı günlerdir.

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa Canbay,  Kurban Bayramı’nı hep birlikte karşılamanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vesileyle şehit yakınlarımız olmak üzere kıymetli hemşehrilerimin Kurban Bayram’larını kutlar, mutlu sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirilmesini temenni ediyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.