Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

ŞAHNAHAN’DA KANALİZASYON VE İÇMESUYU ALTYAPISI ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

ŞAHNAHAN’DA KANALİZASYON VE İÇMESUYU ALTYAPISI ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
28.11.2018
196
A+
A-

 

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Yeşilyurt İlçesi Şahnahan Mahallesi’nde sürdürdüğü 96 kilometrelik içmesuyu ve kanalizasyon altyapısı yapım çalışmalarında 3500 metrelik bölümü tamamladı.

“11.8 milyon değerinde bir altyapı yatırımı”

Malatya’nın altyapısını güçlendirerek vatandaşa kaliteli hizmet sunmayı hedefleyen MASKİ Genel Müdürlüğü, şehrin bir çok noktasında kanalizasyon ve içmesuyu altyapısı yapım çalışmalarını sürdürüyor. Bu doğrultuda Yeşilyurt İlçesi Şahnahan Mahallesi’nde devam eden içmesuyu ve kanalizasyon altyapısı yapım çalışmalarıyla ilgili bilgi veren MASKİ Genel Müdürü Ertan Mumcu, “Şahnahan Mahallesi’nde kanalizasyon ve içmesuyu altyapı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Burada 42 kilometresi kanalizasyon, 54 kilometresi ise içmesuyu olmak üzere toplam 96 kilometrelik uzunluğunda bir altyapı çalışmamız söz konusu. Çalışmanın maliyeti 11.8 milyon TL ve şuana kadar 3500 metrelik bölümü tamamladık. Yine burada 52 adet muayene bacası da yapmış bulunmaktayız. Bu çalışmayla Şahnahan halkı daha sağlıklı ve daha sağlam bir altyapıya kavuşacak. Çalışmaları yürüten ekip arkadaşlarımıza kolaylıklar diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.