Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Şehir Plancısı ( Şehrin Doktoru ) Murat Aslan; Yeşilyurt’un Hastalığı Belli Tedaviside Ben ve Ekibimde

Şehir Plancısı ( Şehrin Doktoru ) Murat Aslan; Yeşilyurt’un Hastalığı Belli Tedaviside Ben ve Ekibimde
01.03.2024
40
A+
A-

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım,  Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Plancısı Murat Aslan, Yeniden Refah Partisi Malatya Kadın Kolları Başkanı,  Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanı , Kadın Kolları Başkanı ve Yeşilyurt Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.   

Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Plancısı Murat Aslan sırasıyla , Şeker İş Sendika Malatya Şube Başkanı Nuri Murat, Demiryol-İş sendikası Malatya Şube Başkanı Hikmet Kazgan , Malatya Barosu Başkanı Onur Demez, İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Bedri Özten, Çiftlik Caddesinde bulunan esnaf ve vatandaşlar ile  Özsan Sanayi Enafı ile bir araya geldi.

Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Plancısı Murat Aslan, Yeşilyurt’un Hastalığını Biliyoruz. Yaraya Neşter vurup Tedavisine Başlayacağız. Allah’ın İzni İle Tedavisi Ben ve Ekibimde. Malatya’yı  bir an evvel  eski günlerine döndere bilmek ve  Malatya dışına  gidenleri geri getirebilmek için acil  eylem  planı çıkartmalıyız. Ben ve ekibimin eylem  planı  hazır . Eğer ortada bir  hasta varsa ilk  işiniz o  hastayı  tedavi edip  hayata geri  döndermeli sorunlar  ortadan kaldırmalıdır. Bizim  halk  tabiri ile   hasta’nın  kangren  olmuş yarasına  neçteri  vurup   hasta  olan  Yeşilyurt’umuzu hep birlikte ayağa  kaldırmalı gelecek  nesillere ve  çocuklarımıza daha  nezih , daha modern  daha  yaşanabilir bir Yeşilyurt hazırlamalıyız dedi…..

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Yeşilyurt’ta depremin yaralarının hızlı ve kalıcı olarak sarılması, depreme hazırlıklı  bir şehir oluşturmak adına vatandaşımızın tecrübeli ve şehir plancısı taleplerini haklı bularak Yeşilyurt ilçemizde Şehir Plancısı Murat Aslan’ı aday gösterdik. Şehrimizin yeniden planlı bir şekilde yeniden ayağa kalkabilmesi için halkımızın desteğini istiyoruz.” dedi.

Bilal Yıldırım, “Rezerv alan oluşturulduğu söyleniyor. Ama hangi bölgede nereleri rezerv alan ilan etmişler açıklayamıyorlar. Şehir merkezinde çarşının temelli atılmış, ortaya nasıl bir çarşı çıkacak projeler kamuoyu ile paylaşmıyorlar. Kendi kendilerine oturup karar alıyorlar. Kendi aralarında bile koordinasyon yapamıyorlar.  Halktan uzak, istişareden kaçan, fikir alışverişi yapmaktan korkan, hesap vermeyecekmiş gibi hareket eden bir anlayış Malatya’yı bırakın tekrar ayağa kaldırmayı, komaya sokarlar. Malatyalıları Milli Görüş Belediyeciliği ile buluşturmak istiyoruz.” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.