Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Şerif Aykız, Kuran’a , İslam’a ve Müslüman’a Uzanan Elleri Kırar, Dilleri Keseriz

Şerif Aykız, Kuran’a , İslam’a ve Müslüman’a Uzanan  Elleri  Kırar, Dilleri  Keseriz
31.01.2023
216
A+
A-

Kuran’a , İslam’a ve Müslüman’a Uzanan Elleri Kırar, Dilleri Keseriz 

Şerif Aykız, Türk Milletinin sabrını zorlamayın. Bir bakın ki ansızın bir gece ansızın gelip Kuran’a , İslam’a ve Müslüman’a uzanan elleri kırar Dilleri keseriz 


Aykız Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Şerif Aykız, Son günlerde başta İsveç , Hollanda ve Danimarka’da Müslümanların Kutsal Kitabı Kuranı Kerim’e yapılan Irkçı saldırılara büyük tepki gösterdi.

İş İnsanı Şerif Aykız, son günlerde özellikle Avrupa’da ve İskandinav ülkelerinde Son Din İslam ve Bu Dinin kutsal Kitabı Kuran’ı Kerime yapılan Irkçı ve faşist saldırılar asla kabul edilemez.. Kuran’a saldıran ve yakan Irkçı ve Faşist siyasetçi Rasmus Paludan başta olmak üzere tüm bu bozuk ve hastalıklı zihniyetler unutmasınlar ki İslam son hak dinidir ve İslam’ın nuru hiç kimsenin asla söndüremeyeceğini söyledi. 


Aykız Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Şerif Aykız, Avrupa’da uzun yıllardır ifade özgürlüğü adı altında İslam Dinine ve Müslümanlara karşı aşağılık faşist saldırılar yapılmaktadır. Kendilerini demokrasi ve insan hakları beşiği olarak nitelendiren Batı ve Avrupa Ülkeleri, demokrasi ve özgürlük kılıfı üzerinden, sahibi oldukları medya organları vasıtasıyla yalan ve iftira dolu algı operasyonları ile Büyük Türkiye Devletimiz başta olmak üzere İslam ülkelerini ve İslam ümmetini şeytanca suçlamaktadırlar. Kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’e karşı yapılan aşağılık saldırıları nefretle lanetliyor ve kınıyorum. 


İslam son hak dindir ve İslam’ın Nurunu hiç kimse söndüremeyecektir!

İsveç’te, Hollanda’da ve son olarak Danimarka’da Kur’an-ı Kerim’i yaktığını sanan aşağılık yaratık ve bu zavallı eyleme düşünce özgürlüğü diyerek göz yuman, engel olmayan ve hatta güvenlik görevlileri ile destek olan tüm devlet yetkilileri de bilsinler ki; İslam son hak dindir ve İslam’ın nurunu hiç kimse asla söndüremeyecektir.


Bireyin hak ve özgürlükleri demokrasinin temelidir Kutsal dinlere ve Kutsal kitaplara saldırmak asla düşünce özgürlüğü olarak değerlendirilemez. 


Aziz Türk Milleti Yüce Dinimiz İslam’ın bayraktarı olmaya devam edecektir

Kuranı Kerim’e karşı yapılan aşağılık eylemlerin Türkiye Büyükelçilikleri önünde yapılması asla tesadüf değildir. Büyük Türkiye Devleti ve Milletimiz tarihin her döneminde Yüce Dinimiz İslam’ın bayraktarı olmuştur. Haçlı Seferleri’nden beri Avrupa’da İslam ile Türk kavramı eş tutulmaktadır ki bu aziz milletimizin iftihar vesilesidir ve Milletimiz kıyamete kadar İslam’ın bayraktarı ve gür sesi olmaya ve İslam düşmanı zavallılara karşı dimdik durmaya devam edecektir.


Büyük Türkiye Devleti ve Aziz Milletimiz tüm dinlere ve inançlara saygılı olmaya devam edecektir.

Yüce Dinimiz İslam’a ve Kuran-ı Kerime karşı yapılan eylemleri ve bu eylemlere sessiz kalan ve hatta düşünce özgürlüğü kisvesi altında destek verenleri nefretle kınıyoruz. Ancak biz Dinimizin ve Aziz Milletimizin şanlı geçmişinden gelen töresiyle bütün dinlere ve inançlara saygı duymaya devam edeceğiz.


Şerif Aykız son olarak İslam Düşmanı tüm Irkçı ve Faşist zihniyetli insanları bir kez daha uyararak Kutsal Kitabımız Kuranı Kerim’e ve İslam’a yapılan saldırılara artık tahammülümüz kalmadı. Biz Yüce Müslüman Türk Milletinin sabrını zorlamayın. Bir bakın ki ansızın bir gece gelip Kuran’a , İslam’a ve Müslüman’a uzanan o eli kırar o dili keseriz dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.