Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Şeyhmus Göçmez, Esnafın Yükü Üzerinden Alınmalı

Şeyhmus Göçmez, Esnafın Yükü Üzerinden Alınmalı
09.03.2024
19
A+
A-

İYİ PARTİLİ GÖÇMEZ, “ESNAF İÇİN MÜCBİR SEBEP   UZATILMAZSA HAYAT DAHA DA ZORLAŞIR”

İYİ Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Şeyhmus  Göçmez, Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Dr. Yüksek mühendis Ali Helvacı ve Battalgazi Belediye Başkan Adayı Emircan Eren ve beraberindeki heyet Malatya Serbest Muhasebeci Ve Mali Müşavirler Odasını ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Malatya Serbest Muhasebeci Ve Mali Müşavirler Oda Başkanı Serdar Böke, her siyasi heyet ziyaretinde özellikle dikkat çektiklerini ifade ettiği   Malatya ve deprem bölgesi için mücbir sebep süresi üzerinde durdu. Başkan Böke; “Mücbir sebep süresi esnafımız için 30 Nisan 2024 tarihinde doluyor. Malatya ve deprem bölgesi için bu sürenin kesinlikle uzatılması gerekiyor. En azından yıl sonuna kadar uzatılmalı. Hatta normale dönene kadar uygulama bitmemeli diye düşünüyoruz” dedi.


Ziyarette konuşan İYİ Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Şeyhmus Göçmez 14 Mayıs seçimleri döneminde de ifade ettiğini belirterek esnafın yükü üzerinden alınmalı dedi. Göçmez “Biz mücbir sebep süresini normale dönene kadar uzatılmalı diyoruz. Bununla beraber altıncı bölge teşvikinden hem yeni yatırımcı, hem mevcut yatırımcı hem de esnaf faydalanmalı. Bunun yolu açılmalı” şeklinde konuştu.


Battalgazi Belediye Başkan Adayı Avukat Emircan Eren ziyaret sırasında gerek avukatlık gerekse mali müşavir mesleklerinin paralel hizmet kolları olduğunu belirtti. Özellikle deprem sonrası Malatya’dan ayrılan insanlarımızın yeniden şehre dönmesini sağlamak gerektiğini vurgulayarak “Malatya’da Malatyalı kalmadı…” dedi.


İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Dr. Yüksek Mühendis Ali Helvacı, oda üyelerine seslendiği konuşmasında “Önce Yeşilyurt belediyesini alacağım. Çağdaş ve modern belediyecilikle insanlarımızı tanıştıracağız. Sonra deprem için planladığımız yapılandırmayı kısa süre de uygulamaya geçeceğiz…” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.