Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Şeyhmus Göçmez, Sigorta Giriş Yılı 80-90 Olup Günü Az Olan Milyonlarca EYT’li Var

Şeyhmus Göçmez, Sigorta Giriş Yılı 80-90 Olup Günü Az Olan Milyonlarca EYT’li Var
02.05.2023
57
A+
A-

İYİ Partili Göçmez “Malesef Milyonlarca Yaşı 50 – 60’a Dayanmasına Rağmen Sigorta Girişi Eski Olup Pirimi Az Olan Milyonlarca EYT Mağduru Var.
İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez “ Malesef 1990’lı Yılların Başı ve 1980’li Yıllarda Özellikle İnşaat Sektörü , Pazarcı ve Bir Çok Serbest Meslek Sahibi Yurttaşlarımızın Sigorta Pirim Günü Eksik Yattığı İçin Milyonlarca İnsan Yaşı 50 – 60 Olmasına Rağmen Emekli Olamıyor. Geçmişte İş Verenler Çalışanlarının Sigorta Primlerini Girdi Çıktı Yaparak Ayda 3 – 5 Gün Çalıştı Göstererek Pirim Gününü Eksik Yatırıyorlardı. Bu Yüzden Milyonlarca Yurttaşımızın Emekli Sorunu Çözülmüş Değil. 14 Mayıs’ta İktidarı Devir Aldığımızda İlk İşimiz Bu Sorunu Meclise Getirip Sorunu Çözeceğiz Dedi.


İYİ Parti İl ve İlçe Başkanlarıyla beraber merkezde esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelen İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez, günü yetmediği için hak ettiği halde emekli olamayan EYT mağdurlarına ilişkin olarak “Sorunun çözümü İYİ Parti iktidarında” dedi.


İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez, EYT mağdurlarına ilişkin olarak “Bankalardan verilecek kredi ile emekliliği sağlayacağız. Vatandaşımız emekli olduktan sonra zaten maaşı ile krediyi ödeyebilecektir” şeklinde konuştu.


“Ben Malatya İçin Savaşırım”
Malatya için savaşacağını söyleyen Göçmez, “Sen hizmet etmek istersen iş kolay, niyetin varsa iş yapmaya o iş kolay. Yok, niyetin geçiştirmekse şurada 3 fotoğraf çektireyim ise o iş olmaz.  Benden kendi adına bir şey istesen o iş için söz veremem ama Malatya için savaşırım. Ben Malatya için baca, kapı kırabilirim. Yıkılan binaların yerine yenisini yaptırabilirim, ücret aldırmadan evleri dükkânları teslim ettirebilirim. 11 vilayette insanlar dükkân bulamıyor, ev bulamıyor, teşvik alamıyor. Kayısıya destek yok ama pamuğa, fındığa var.” dedi.


“Vekillerin Cenaze Namazını Kıldık”
Göçmez’in konuşması esnasında bir vatandaş ” Vekillerin cenaze namazını kıldık. Yüzde 90 aldığı yerden yüzde 50 dahi alamaz” şeklinde konuştu.


“Benim Meselem Malatya”
“Benim meselem Malatya” diyen İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez, “Birinci önceliğimiz Malatya yıkılan evlerinizin yerine yenisini yapıp teslim etmek bizim savaşımız olacak. Çadırda konteynerda ne kadar yaşayabilirsiniz? 90 gün geçmiş halen yıkım devam ediyor. Bizim devletimizi çok güçlü yeter ki liyakatli insanlar güçlü insanlar başa geçsin.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.