Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Sorunları Çözmek İçin Halkın Gücüne ve Desteğine İhtiyacımız Var

Sorunları Çözmek İçin Halkın Gücüne ve Desteğine İhtiyacımız Var
11.03.2024
13
A+
A-

CHP Heyeti Yeşiltepe Galericiler Sitesini Ziyaret Etti
31 Mart’ta gerçekleştirilecek mahalli seçimlere yönelik seçim çalışmaları kapsamında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) heyeti, Yeşiltepe Galericiler Sitesi’ni ziyaret etti.

Ziyarette CHP İl Başkanı Barış Yıldız, CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Veli Ağbaba, CHP Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Alper Gürsoy ve CHP Battalgazi Belediye Başkan adayı Ali Karakuş, Galericiler Sitesi esnafıyla bir araya geldi.


Sabah kahvaltısında bir araya gelen CHP heyeti, Galerici esnafının sorunlarını dinleyerek, birlikte bir yönetim ve sorunları ortak akılla çözmek için Cumhuriyet Halk Partisinin belediye başkan adaylarının hazır olduğunu vurguladılar. Heyet, her geçen gün artan sorunlara çözüm bulmanın ancak halkın gücü ve destekleriyle mümkün olduğunu belirtti.
CHP Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Alper Gürsoy, kahvaltıda bulunan esnaflarla yaptığı sohbette, “Projelerimiz hazır, 7’den 70’e herkes için güzel projelerimiz var. Bu projelerle şehrimizi ayağa kaldıracağız ve modern bir şehirde yaşamaya başlayacağız. Esnafımızın sorunlarını birlikte çözeceğiz, istemedikleri hiçbir işi yapmayacağız. Birlikte karar alacak, birlikte yöneteceğiz.” dedi.


Seçim çalışmaları kapsamında yapılan ziyaretin ardından CHP heyeti, kahvaltı ve esnafın samimi sohbeti için teşekkür ederek bölgeden ayrıldı. Seçimlere sayılı günler kala, CHP heyeti hükümet politikalarına karşı duruşunu sergileyerek vatandaşların sorunlarına çözüm bulma sözü verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.