Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Soykan Ailesinden Prof. Dr. Hasan Biri ve Kamil Göksu’ya  Teşekkür Ziyareti

Soykan Ailesinden Prof. Dr. Hasan Biri ve Kamil Göksu’ya  Teşekkür Ziyareti
16.03.2022
113
A+
A-

Soykan Ailesi , Ankara’daki Malatya’lılar Olarak Soykan Soy İsmine Her Zaman Sahip Çıktınız

Soykan Ailesi Fertleri  Koru Sağlık Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Prof Dr.Hasan Biri ve Ankara Malatya’lılar Federasyon Başkanı Kamil Göksu’ya  Teşekkür Ziyaretinde Bulundu.

Nurdane Soykan konuşmasında Kamil Göksu  çok vefalı,saygılı, terbiyeli ,dürüst  ve çalışkan bir kişiliği ile hepimizin gönlünde yeri bir başkadır.Kendisi ailemiz adına çok güzel şeyler yaptı bugüne kadar ne kadar teşekkür etsek azdır. Bugün ben Nurettin Soykan’ın kızı olarak kızlarımla beraber ziyaret ettik. Ziyaretimiz teşekkürden ötede bir şey değil yıllar geçse de babam merhum Nurettin Soykan isminin gündemde yer alması unutulmaması ve Malatya’lılarında bu vefayı göstermesi biz Soykan Ailesini son derece mutlu ve gururlu kılmaktadır.Babamın etrafında böyle Kamil Göksu gibi dürüst iki kişi daha olsaydı aile olarak bazı zorluklarla karşılaşmazdık babamın vefatından sonra her şeyimiz talan oldu bilmediğimiz olaylar yüzünden çok üzüldük.Kamil Göksu’yu bir evladım gibi görüyor ve kendisinden Allah razı olsun diyorum.

Kamil Göksu’da konuşmasında Soykan ismi benim küçüklüğümden beri gurur duyarak hayran kaldığım birisidir.Gerek Malatyaspor ve gerekse Hayırsever ve insani kişiliği ile takdirle ve saygıyla andığım kişidir.Ben Rahmetli soykanla son 7-8 sene çok samimi oldum ve hayran kaldım Malatya’da böyle insanlar bir daha yetişir mi diye düşündüm.Bir dönem Ankara Malatyalılar Derneğinde beraber olduk ve daha sonra MASTÖB Ankara Şubemizin Kurucu başkanıydı bizleri de çalışma arkadaşı olarak yönetime almıştı.

Değerli kızı Nurdane Soykan ve çok çok kıymetli torunlarının teşekkür için Adana’dan ve Milas’tan kalkıp gelmeleri beni çok mutlu etmiştir hiç gerek yoktu ama ben bu kıymetli aile için üzerime düşenin daha fazlasını yapacağımdan hiç şüpheleri olmasın.

Soykan Ailesi daha sonra Prof.Dr. Hasan Biri’yi ziyaret etti ve Hasan hocam  öyle muhteşem bir tesisine  Nurettin Soykan ismini vererek bizleri son derece mutlu etmiştir.Hasan Biri hocamıza ne kadar teşekkür etsek azdır kendisi biz Malatyalıların gurur duyacağı biridir.Nezaket göstererek babamın ismini tesislerine vermesi her gelen spor kulüplerinin babamın biyografisini okuyup anması kelimelerle ifade edilemeyecek kadar önemlidir dedi.

Prof.  Dr. Hasan Biri de Nurettin  Soykan Malatya da çok önemli izler bırakmış değerli bir kişidir bizler ne yaptık ki inşallah daha güzel yerlerde ismi yaşatılır ayaklarınıza sağlık buralara kadar geldiniz zahmet ettiniz yapacağımız bir şey olursa biz her zaman buradayız ve yanınızdayız dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.