Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Süleyman Eski MHP’den Adaylık Başvurusun yaptı

Süleyman Eski MHP’den Adaylık Başvurusun yaptı
27.04.2018
321
A+
A-

24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi MHP Malatya Milletvekili aday adaylık başvuru yaptı.

 

Parti binasında yapılan gerçekleştirilen programda MHP Malatya Milletvekili aday adayı Süleyman Eski, MHP İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar, Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya ve partileri katıldı.

Burada bir konuşma yapan “Avşar Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey’in erken seçim talebine karşılık Cumhurbaşkanımızın vermiş olduğu karar ile öne alınan 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Seçimleri için Malatya’dan aday adayları partimiz genel merkezimize giderek başvurularını yapmaya başlamışlardır dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi MHP İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar ‘Aday adaylarımızın ve teşkilatlarımızın çalışmalarında üstün gayret göstereceğine, fedakârca davranacağına mahalle mahalle, kapı kapı partimizin politikalarını anlatacağına, milletimizin derdi ile dertleneceğine eminim. Tüm aday adaylarına teşkilatlarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum. Gayret bizden takdir Allah ‘ tandır. Malatya’mızdan İlk olarak Süleyman Eski Bey milletvekilliği aday adaylığı için başvurusunu yapmıştır. Kendisine Hayırlı uğurlu olsun diyorum. Başarılar diliyorum. Malatya’dan Aday adaylığı için başvuran ve başvuracak olan bütün aday adaylarımıza şimdiden başarılar diliyorum. Hep birlikte önce ülke genelinde sonra yerelde milletvekillerini almamız için var gücümüzle çalışacağız. Bizim çıktığımız bu kutlu yolun sonunun güzel olacağını sizlere belirtmek isterim. Gerek parti teşkilatlarımızla gerekse halkımızla birlik ve beraberlik içinde bu süreci en iyi şekilde yürüteceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi MHP Malatya Milletvekili Aday adayı Süleyman Eski “İsmim Süleyman ESKİ. Isparta’nın Yalvaç İlçesinde Doğdum. Evli ve 3 Çocuk Babasıyım Yaklaşık 15 yıldır Malatya da Dilara temizlik ve site yönetim şirketi yöneticisiyim. Son yapılan Yeşilyurt kongresinde başkanım Mehmet Ali Kaya’nın bana güvenerek layık görerek yönetim kurulu üyeliğine alması ve yönetim kurulu üyelerimizin Teveccühleriyle Başkan yardımcılığı görevini gururla yürütmekteyim. Hakka layıkıyla kul; halka layıkıyla hizmetkâr olabilmek için Davasına inandığım, memleket sorunlarına çare olduğunaKani olduğum, hareketimizin lideri Sayın Devlet Bahçeli ile yol arkadaşlığı yapmaya Talip olduğum bu kutlu sancak altında, her sıfatta hizmet etmekten gurur duyacağım.Bu hizmetten geri durmayacağımın bilinmesini önemle arz ediyorum. Sorunları Biliyoruz. Çözümlerine hazırız ve talibiz. Bu duygu ve düşüncelerle, 24 Haziran2018’yapılacak, Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği genel seçimlerinin, Ülkemize, Malatya’mıza, tekrar hayırlı olmasını dileyerek,Aday adaylığımı siz değerli basın mensupları aracılığıyla Malatya ve kamuoyuyla Paylaşıyorum. Hepinizi saygı ve muhabbetlerimle selamlıyorum ve teşekkür ediyorum. İfadelerini kullandı.

MHP Milletvekili aday adayı Süleyman Eski, MHP İl Başkanı Avşar Dosyasını verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.