Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

TDP Genel Sekreterliği ve Teşkilat Başkanlığı’na Malatya’lı Teoman Mutlu Seçildi

TDP Genel Sekreterliği ve Teşkilat Başkanlığı’na Malatya’lı Teoman Mutlu Seçildi
30.05.2022
148
A+
A-

TDP GENEL SEKRETERLİĞİ VE TEŞKİLAT BAŞKANLIĞINA TEOMAN MUTLU SEÇİLDİ

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı  Mustafa Sarıgül  düzenlediği  basın toplantısı  ile  Malatya’lı Başarılı Siyasetçi , Spor adamı  ve İş İnsanı Teoman Mutlu’nun  Parti Genel Sekreterliği ve Teşkilat Başkanlığına getirildiğini açıkladı.

Türkiye Değişim Partisi Genel Sekreterliği ve Teşkilat Başkanlığı görevine oy birliğiyle Teoman Mutlu seçildi.

Türkiye Değişim Partisi’nin 30 Mayıs tarihinde yaptığı toplantıda Parti Genel Sekreterliği ve Teşkilat Başkanlığı’na oy birliğiyle Teoman Mutlu seçildi. Eski Parti Genel Sekreteri ve Teşkilat Başkanı Soner Gökçe’ye ise parti adına teşekkür edildi.

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı  Mustafa Sarıgül   Yaptığı Açıklamada Şunları Söyledi ; 

Türkiye Değişim Partisi Genel Sekreteri ve Teşkilat Başkanlığı görevini yaptığı dönemde partimize değerli katkıları olan Sayın Soner Gökçe’ye partimiz adına teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamında başarılar diliyorum.

Türkiye’yi varlığa, berekete, adalete ve huzura kavuşturma yolunda çıktığımız yolda bu görevlendirmeler bir bayrak yarışıdır. Partiler ülkeye siyaset yoluyla hizmet etmenin aracıdır.

Türkiye Değişim Partisi, milletimizin mutlu, devletimizin güçlü olması için vardır. Ülkemizi içeride huzurlu, dışarıda onurlu bir ülke yapacağız.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.