Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Tempo Tv ve Can Erenler Arsa Ofisi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yiğit;  Kurban Bayramınız Mübarek Olsun

Tempo Tv ve Can Erenler Arsa Ofisi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yiğit;  Kurban Bayramınız Mübarek Olsun
16.06.2024
108
A+
A-

Tempo Tv ve Can Erenler Arsa Ofisi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yiğit , Kurban bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Tempo Tv ve  Can Erenler Arsa Ofisi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yiğit yayımladığı mesajda şu sözlere yer verdi “Birlik, beraberlik ve dostluk duygularının en üst seviyede yaşandığı müstesna günler olan Kurban Bayramı’nızı en içten dileklerimle kutluyorum. Bayramlarımız, kardeşlik bilincimizi yenileme, aramızdaki muhabbet ve dayanışmayı pekiştirme vesilesidir. Kurban Bayramı’nda, fakirleri gözetir, ihtiyaçlarını gidermek için çaba gösteririz. Kestiğimiz kurbanlar, bizi Allah’a daha yakın kılar ve kardeşliğimizi, tekbirlerle yeniden ihya ederiz. Bayram günlerinde komşuluk ve akrabalık ilişkilerimiz daha da pekişir, toplumumuzdaki dayanışma ve yardımlaşma duyguları kuvvetlenir.


 
İş İnsanı Mehmet Yiğit , Bu toprakların ruhunda barış, mayasında kardeşlik vardır. 15 Temmuz’da vatanımız için kurban verdiğimiz şehit ve gazilerimiz, müşterek kaderimize bütün bir millet olarak sahip çıktığımızın en güzel kanıtıdır. Milletimizin arasına nifak sokmak ve kardeşlik ile barış ortamını bozmak isteyenlere en güzel cevabı veren aziz milletimiz, her türlü zorluğu aşmayı başaracak güçtedir.


 
Bu duygularla, mübarek Kurban Bayramı’nızı en kalbi duygularımla tebrik ediyor, milletimize sağlık ve esenlikler diliyorum. Bu güzel bayramın, İslam dünyasına ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.