Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Ticaret Bakanlığı 81 İle 1500 Kadrolu Memur İstihdamı Yapacak

Ticaret Bakanlığı 81 İle 1500 Kadrolu Memur İstihdamı Yapacak
30.09.2023
34
A+
A-

81 ile 1500 kadrolu memur istihdamı yapacak.

Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, memur alımları ÖSYM aracılığıyla merkezi yerleştirme sistemiyle gerçekleştirilecek. Alımlar, 81 ilin tamamında yapılacak.

Açıklamada, alımlarla birlikte daha etkin bir piyasa denetimi yapılması ve haksız ticari uygulamalarla mücadelenin artırılmasının hedeflendiği belirtildi.

Çamlıça 10,09,2022

Ayrıca, bir kısmının gümrük kapılarında görevlendirileceği belirtilen yeni memurların gümrük işlemlerinin hızlanmasına da katkı sağlayacağı kaydedildi.

Personel alım sürecine ilişkin duyurular Bakanlık tarafından yapılacak.

Ticaret Bakanlığı, alımlarla ilgili gerekli duyuruları ilerleyen süreçte yapacak.

Bakanlık tarafından istihdam edilecek memurların 81 ilde görevlendirileceği belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Bakanlığımızca, 81 ilimizin tamamında görevlendirilmek üzere, ÖSYM aracılığıyla merkezi yerleştirme sistemi ile 1500 kadrolu memur istihdamı için çalışmalarımızı tamamladık, 2023 yılı içinde alım sürecini sonuçlandırmayı hedefliyoruz. Aramıza yeni katılacak çalışma arkadaşlarımızla daha etkin bir piyasa denetimi yapmayı, stokçuluk, güvensiz ürün ve fahiş fiyat artışları gibi vatandaşlarımızın mağduriyetine yol açan haksız ticari uygulamalarla mücadelemizi artırarak sürdürmeyi hedefliyoruz. Ayrıca bir kısmını gümrük kapılarımızda görevlendireceğimiz yeni arkadaşlarımızın gümrük işlemlerinin hızlanmasına da önemli katkılar sağlayacağını değerlendiriyoruz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.