DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

TİGEM Malatya İl Müdürü Olcay Akın Başkan Gürkan’ı Ziyaret Etti

TİGEM Malatya İl Müdürü Olcay Akın Başkan Gürkan’ı Ziyaret Etti
07.04.2022
145
A+
A-

TİGEM Müdürü Akın’ı kabul eden Başkan Gürkan; ‘TİGEM TÜRKİYE’NİN SEÇME ATLARINI YETİŞTİREN BİR MERKEZ’

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Malatya Sultansuyu Tarım İşletmesi (TİGEM) Müdürlüğüne atanan Olcay Akın’ı kabul ederek bir süre görüştü.

Yoğun programlarına rağmen kendilerini kabul eden Başkan Gürkan’a teşekkür eden TİGEM Müdürü Olcay Akın, “Yoğun programından bize zaman ayırarak, makamında kabul eden Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Malatya’ya henüz yeni geldim. Sultansuyu Tarım İşletmesi’ne atandım. Sayın Başkanımızı hem yakından tanımak hem de çalışmalar hakkında bilgi almak için geldik. Bu nazik kabulünden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

TİGEM Müdürlüğüne atanan Olcay Akın’a yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Gürkan ise ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, “Katılımcı belediyecilik temeli ilkesinde gerek Sivil Toplum Örgütlerimiz olsun, gerek Sendikalarımız olsun, gerekse de Kamu Kuruluşlarımız olsun hakikaten yakın ilişki ve temas halindeyiz. Özellikle yaptığımız işlerle ilgili görüş ve fikir alış verişiyle beraber aynı zamanda paydaş olma alışkanlığımız da vardır. Eğer bir başarı varsa bu başarının temelinde de bu esas var. Yani katılımcı ve herkesi bu işe katmak, herkesin fikrini almak bizim için çok önemlidir. Yol haritamızın oluşmasında da biz hep buna önem vermişizdir. Sultansuyu Haramız da hakikaten Osmanlı döneminden gelip Cumhuriyetimizle bize devredilen ve hala da Türkiye’nin en mümtaz seçme atlarının yetiştiği bir çiftliktir. O çiftlikte görev almanız bizi ziyadesiyle memnun etmiştir. İnşallah o çiftliğimizin gerek döner sermayeyle olan iş ve işlevleri açısından gerek yönetim anlamında ve bizlerle ileriki zamanlarda paydaş olarak çalışacağımız sosyal ve kültürel etkinliklerde birlikte olmayı diliyorum. Biz zaman zaman Sultansuyu’nda etkinlikler de düzenliyoruz. Ben tekrar görevinizde başarılar diliyorum. Sultansuyu’muz ve Malatya’mız güzeldir. Buradan memnun kalacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.