Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Toplumun Her Kesiminde Büyük Sıkıntılar Yaşanıyor

Toplumun Her Kesiminde Büyük Sıkıntılar Yaşanıyor

“TOPLUMUN HER KESİMİNDE SIKINTILAR YAŞANIYOR”

Gelecek Partisi saha çalışmaları doğrultusunda tam kadro Yurt’un dört bir yanında çalışmalarını sürdürüyor.

Programlı bir şekilde çalışmalarını sürdüren parti kurmaylarından,Genel Başkan Yardımcısı ve Kadın Politikaları Başkanı Habibe Çiftcioğlu 23-24 Mart tarihlerinde Malatya’daydı.

Çiftcioğlu Malatya programında İl Başkanı Dr.Ahmet Ercan Uçkan ve İl Başkanlık Kurulu üyeleriyle beraber; Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular cemiyeti,Malatya Tabipler Odası, İnsanı Yardım Vakfı(İHH), Malatya Eczacılar Odası ve çok sayıda Malatya esnafını ziyaret ederek sorunlara kulak verdi.

Ziyaretleri sonrasında basına konuşan Çiftcioğlu, Ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Toplumun her kesiminin sıkıntı içerisinde olduğunu ve sorunlara çözüm üretilemediğini ifade etti.Ayrıca kadına yönelik şiddete de değinen Çiftcioğlu, kadına yönelik uygulanan şiddetin caydırıcılığı yüksek,ağır cezalarla azaltılması,sonuca kavuşturulması gerektiğini vurguladı.

“YEREL BASIN HAK ETTİĞİ DEĞERİ GÖREMİYOR”

Yerel basının önemine değinen Başkan Çiftcioğlu, “Bizleri Malatya’mızda çok misafirperver bir şekilde ağırladınız,yerel basına ve tüm Malatyalı yurttaşlarımıza teşekkür ederiz. Gazetecilerimiz ve özellikle de yerel basınımız bizim için çok kıymetli ve önemli. Özgür iradeleriyle kendilerini her platformda ifade eden basın mensupları, Türkiye’de ipotek altına alınan özgür iradenin, ipotek altına alınamayacağının ispatıdır. Türkiye genelinde yerel basın belki hak ettiği değeri göremiyor ama sizlerin çok kıymetli olduğunuzu biliyoruz. Bu nedenle gittiğimiz yerlerde yerel basın ziyaretlerini ihmal etmiyoruz” dedi.

Gelecek Partisi olarak kadına yönelik şiddetin çözüme kavuşturulmasında gerekli çalışmaları başlatacaklarını ve bu kapsamda diğer partilerle ortak bir çalışma yürütebileceklerini ifade eden Çiftcioğlu, “Kadın Politikaları Başkanı olmam hasebiyle kadın ve çocuk konularında hassas çalışmalar yürütmekteyiz. Ama aslında biz şiddetin her türlüsüne karşıyız ve bu şiddet olayının partiler üstü olan bir konu olarak değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Artık bu sorunlar siyasi görüşlerin üzerinde değerlendirilmesi gereken ortak paydamız olması gereken ve bir siyasi partinin iktidara gelmesi beklenmeden acilen çözüme kavuşturulması gereken konulardır” değerlendirmesini yaptı.

“BİZ GELECEK PARTİSİ OLARAK TÜRKİYE’NİN HER YERİNDEYİZ” diyen Çiftcioğlu, ifadelerine şöyle devam etti:

“Fakat Ramazan ayına bir ay kala tüm Türkiye ’yi tarama kararı aldık. Tüm teşkilatımızla sahadayız. Biz il il gezerken şunları görüyoruz; Türkiye’nin doğusundan batısına kadar dertler aynı ve enteresan bir şey daha var. Önceden toplumun bazı kesimleri sıkıntıdayken şimdi toplumun her kesiminde sıkıntılar yaşanıyor. Sorunların çözüme kavuşmadığı ve yönetilemeyen bir ülkede yaşıyoruz. Bizi sevindiren bir şey var geleceğe dair umudumuz var ve bunun için mücadele ediyoruz. Bu ülkenin çözülemeyecek sorunu yoktur, sorunları çözemeyenler vardır.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.