Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Trafik Haftası Kapsamında Malatya’da “Hayatla Yarışılmaz” Temalı Program Düzenlendi

Trafik Haftası Kapsamında Malatya’da “Hayatla Yarışılmaz” Temalı Program  Düzenlendi
07.05.2024
22
A+
A-

Trafik Haftası kapsamında “Hayatla Yarışılmaz” Temalı Program Düzenlendi.

Programa Vali Ersin Yazıcı ile birlikte; Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Battalgazi Kaymakamı Erkan Savar, Yeşilyurt Kaymakamı Kutsal Baytak, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, İl Jandarma Komutanı J. Kd.  Alb. Ercan Altın, kurum müdürleri, STK temsilcileri ve öğrenciler katıldı.

Stantların gezilmesinin ardından konuşan Vali Yazıcı; “Sizler; yaya olarak veya araçla, trafiğe çıktığınızda eğer kurallara uymazsanız kendiniz dahil olmak üzere diğer insanların canlarının yanmasına sebep olursunuz. Dolayısıyla yaya olarak veya araçla trafiğe çıktığımızda hepimizin uyması gereken kurallar var. Saygı çerçevesinde başkalarının özgürlük alanlarını ihlal etmememiz gerekiyor.” dedi.

 Vali Yazıcı’nın konuşmasının ardından program, Fatma Aliye Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulamalı Anasınıfı öğrencilerinin trafik gösterisiyle devam etti. Akabinde, öğrenciler tarafından tiyatro gösterisi ve müzik dinletisi gerçekleştirildi.

 Son olarak Vali Yazıcı tarafından, ilimizde ticari taksi, minibüs ve servis aracı şoförleri arasından, araç kullanırken gösterdikleri dikkat ve sergiledikleri davranışlardan dolayı örnek seçilen şoförlere ödül verildi.

 İl Emniyet Müdürü Arif Çankal ve İl Jandarma Komutanı J. Kd.  Alb. Ercan Altın tarafından, İlimizde trafik hizmetlerinin yerine getirilmesinde ve meydana gelen trafik kazası sonrası olaylara müdahalede görevli personeller arasından, başarılı çalışmaları ve performanslarıyla örnek olan yılın Trafik Polisi ve yılın Jandarma Trafik görevlisi olarak seçilen personellere, hediyelerinin takdim edilmesiyle program sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.