Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Turgut Özal Üniversitesi’nde Yeni Atama

Turgut Özal Üniversitesi’nde Yeni Atama
22.10.2021
171
A+
A-

 

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Genel Sekreterlik görevine, daha önce Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı görevini yürüten Ömer Akkuş atandı

Kurulduğu günden bu yana Malatya Turgut Özal Üniversitesinin çatısı altında görevini yürüten ve başarılı hizmetlere imza atarak Üniversitenin gelişimine katkı sağlayan Ömer Akkuş ,Genel Sekreterlik görevine atandı.

Turgut Özal Üniversitesi Genel Sekreteri olarak atanan Ömer Akkuş, üniversitelerin bir Ülkenin gelecekteki nitelikli insan potansiyelini yetiştiren kurumlar olduğunu ifade ederek sağlam bir altyapıya kavuşmuş ve herkes için daha özgür ve demokratik bir üniversite ortamı yaratmak için çaba göstermeye devam edeceğini söyledi. Bu yeni görevin aynı zamanda kendisine yeni bir sorumluluk yüklediğinin bilinci içinde olduğunu belirten Akkuş “Sorumluluğun ve ağırlığının farkındayız, kadim medeniyetlerin birikimlerini taşıyan Malatya’da sosyo-ekonomik gelişime katkıda bulunması için üniversite olarak sürekli gayret içinde kalmaya devam edeceğiz” dedi.

Turgut Özal Üniversitesinin değişim ve gelişim süreci hakkında bilgiler veren Akkuş, ‘’daha önceki görev sürecim boyunca ,Malatya’da gelişen, topluma entegre olmuş bir üniversite inşa ederek üniversitenin akademik gelişim sürecini üst seviyelere çıkardık” ifadelerine yer verdi.

Malatya sevdalısı ve Malatya’nın öz evladı olan Akkuş, “Yaşadığımız şehir için düşünüyor ve Malatya’nın üniversite ile birlikte gelişimine katkı sunuyoruz. Eğitim de gösterilen kalite ile adını sıkça duyuran Turgut Özal Üniversitesi her dalda başarısını sürdürecek ”dedi.

Turgut Özal Üniversitesinin yakaladığı başarının tesadüf olmadığını ifade eden Genel Sekreter Akkuş, “Akademik başarımız ile adımızdan sıkça söz ettiriyoruz. Üniversitemiz önemli bir yükseliş gösterdi ve Malatya’nın kalkınması için çok sayıda proje üretti. Bu başarı odaklı çalışmalarımız artarak devam edecek” ifadelerini kullandı.

“Üniversitemiz, gelişim sürecinde Rektör Aysun Bay Karabulutun özverili çalışması ve Şehir bütünleşmesini sağlaması adına önemli girişimlerde bulundu. Düzenlenen her akademik ve idari programın Şehir ile gelişimi sürecini önemsiyoruz. Öğrencilerimiz sadece ders odaklı çalışmıyor. Onların sosyal hayat içerisinde daha fazla var olmalarını sağlamak için sosyal etkinlik sayılarımızı da genişletiyor ve öğrencilerimizin etkinliklerde aktif rol almalarını sağlıyoruz” dedi.

Her devlet memurunda bulunması gereken bir disiplin ve özveriyle mesleğini ifa eden, hiçbir koşulda heyecanını ve çalışma azmini yitirmeyen Malatya Turgut Özal Üniversitesi Genel Sekreterlik görevine atanan Ömer Akkuş, nezaketli yaklaşımları ve başarılı çalışmalarıyla da dikkat çekiyor.

HABER: FİLİZ YAVUZKURT

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.