DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Türkiye Değişim Partisi Malatya İl Başkanı Ramazan Akbudak, Görevini Devretti

Türkiye Değişim Partisi Malatya İl Başkanı Ramazan Akbudak, Görevini Devretti

Türkiye Değişim Partisi Malatya İl Başkanlığında görev değişikliği yapıldı.

Türkiye Değişim Partisi Malatya İl Başkanı Ramazan Akbudak, Yeşilyurt İlçe Başkanı Ömer Yıldız’a devretti.

Kurulduğu günden bu yana kurucu il başkanı olarak görev yapan Türkiye Değişim Partisi İl Başkanı Ramazan Akbudak, Malatya içi ve Malatya dışında yürüttüğü ticari faaliyetlerinin yoğun olması nedeniyle görevi Yeşilyurt İlçe Başkanı Ömer Yıldız’a devretti.

Türkiye Değişim Partisi’nin kurulduğu günden itibaren Malatya başta olmak üzere büyük bir teveccühle yoluna emin adımlarla devam ettiğini ve partinin bir neferi olmaktan dolayı her zaman onur ve gurur duyduğunu belirten Ramazan Akbudak, ” Türkiye Değişim Partisi ailesi bana çok değerli yeni akrabalık bağları kadar yüksek ve kıymetli dostlar kazandırdı. İl başkanlığım dönemimde partimizin kuruluş amaçları doğrultusunda Malatya merkez olmak üzere bütün ilcelerimizde calismalarimizi her daim sürdürdük ve Türkiye Değişim Partimizi her bir hemşehrimize anlattık. Malatya içi ve Malatya dışında yürüttüğüm ticari faaliyetlerin yoğun olması nedeniyle görevimden ayrılma kararımı genel merkezimize ilettim. Bu anlamda partimizin kuruluşundan itibaren il başkanlığı dönemim içerisinde her zaman bana ve yönetim kuruluma desteklerini esirgemeyen Sayın Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül’e, Sayın Genel Sekreterimiz Hasan Aydın ve Sayın Genel Başkan Yardımcımız Av. Soner Gökçe’ye Genel Başkan Yardımcımız Teoman Mutlu’ya ve partimizin her bir neferine teşekkür ediyorum. Çalışmalarımız içerisinde gece gündüz, omuz omuza partimizin her çalışmasında bizlerle birlikte olan yönetim kurulu arkadaşlarıma ve değerli üyelerimize de teşekkürü bir borç bilirim. Bayrak değişimi yapacağım il başkanlığı görevini Yeşilyurt İlçe Başkanımız Ömer Yıldız’a genel merkezimizin olurlarıyla il başkanlığını devredeceğim. Türkiye Değişim Partimizin bayrağının her daim dalgalanması adına geçmişte olduğu gibi bundan sonraki süreçte de her zaman Sayın Genel Başkanımız ve partimizin emrindeyim. Partimizin ilkeleri ve idealleri doğrultusunda çalışmalarıma devam edeceğimin bilinmesini isterim. Görev yaptığım süre içerisinde bilmeden kırdığım ve üzdüğüm herkesten haklarını helal etmelerini istiyorum” dedi.

Türkiye Değişim Partisi Genel Merkezinin olurlarıyla Ramazan Akbudak’tan görevi devr alarak İl Başkanlığı görevine getirilen Yeşilyurt İlçe Başkanı Ömer Yıldız ise, ” Değerli İl Başkanımız Ramazan Akbudak ile uzun zamandır birlikte partimizin iktidarı için çalışmalarımızı yürüttük. Ramazan başkanın ticari faaliyetlerinin Malatya ve Malatya dışında yoğun olmasından dolayı görevden ayrılmasıyla  genel merkezimizin olurlarıyla il başkanlığı görevi bizlere tevdi edildi. Öncelikle şahsımı il başkanlığı görevine layık gören Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül’e ve değerli yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Bundan önceki dönemde olduğu gibi bundan sonrada partimizin iktidarı yolunda yönetim kurulumuz ve üyelerimizle birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Malatya değişime hazır, Türkiye değişime hazır. Bizlerde Sayın Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül’ün önderliğinde ülkemize hizmet için hazırız” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.