Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Türkiye İttifak Partisi’nden ABBD Malatya Şubesine Ziyaret

Türkiye İttifak Partisi’nden ABBD Malatya Şubesine Ziyaret
15.10.2022
67
A+
A-

Türkiye İttifak Partisi Akçadağ İlçe Başkanı Mercan Cengiz’den Anadolu Basın Birliğine Ziyaret

Türkiye İttifak Partisi Akçadağ İlçe Başkanı Mercan Cengiz, Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini Ziyaret Ederek, Pazar Günü Yapılacak Kongreye Tüm Malatya ve Akçadağ’lı Hemşehrilerimizi Davet Ediyorum Dedi. Başkan Mercan Cengiz, Ülkemizin Geleceği İçin Hep Birlikte Çalışmalıyız. Ülkemize Ve Yine Malatya’mıza Hizmet Edeceğiz Dedi.

Türkiye İttifak Partisi Akçadağ İlçe Başkanı Mercan Cengiz, Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ’ı Ziyaret ederek, Parti çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Başkan Mercan Cengiz, Bizler Türkiye İttifak Partisi Olarak basınımıza önem veriyoruz dedi. Bizler siyasiler olarak Ülkemize ve yine kendi İllerimize hizmet yapmak için gece gündüz demeden çalışmalıyız dedi. Başkan Cengiz, Anadolu Basın Birliğinin çalışmalarını yakinen takip ediyoruz ve takdir ediyoruz dedi.

Başkan Mercan Cengiz, Bizler bugün Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanımız Sayın Zeki Dağ’ı ziyaret ederek, Pazar günü yapılacak kongremize tüm ekibimizi davet ettik. Bizleri misafir eden Sayın Zeki Dağ Başkanımıza Partimiz, şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine ve yine tüm ekibine teşekkür ediyorum dedi. Türkiye İttifak Partisi Akçadağ İlçe Başkanı Mercan Cengiz, Pazar günü saat. 15.00’de yapacağımız kongreye Malatya’mızın kıymetli basın mensubu kardeşlerimizi davet ediyoruz dedi.

Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Bugün derneğimizi ziyarete gelen Türkiye İttifak Partisi Akçadağ İlçe Başkanı Mercan Cengiz Hanımefendiye ve tüm arkadaşlarına teşekkür ediyorum dedi. Başkan Dağ, Yeter ki siyasilerimiz güzel hizmetler yapsınlar ki bizlerde basın olarak destek olalım dedi.

Başkan Zeki Dağ, Türkiye İttifak Partisi Akçadağ İlçe Başkanı Mercan Cengiz, Pazar günü yapacakları kongreleri için başarılar diledi. Bu anlamlı ziyaretlerinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Pazar günü yapılacak kongrenizin Ülkemize ve yine Malatya’mıza ve Akçadağ’ımıza hayırlı olsun ve siyasi çalışmalarınızda başarılar diliyorum dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.