DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Vali Baruş, Büyük Hüseyinbey ve Küçük Hüseyinbey Mahalle Muhtarlarını Ziyaret Etti

Vali Baruş, Büyük Hüseyinbey ve Küçük Hüseyinbey Mahalle Muhtarlarını Ziyaret Etti
05.11.2019
162
A+
A-

 

Vali Aydın Baruş, beraberinde İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, ve Mahalli İdareler Müdürü İsmet Timur ile birlikte Battalgazi İlçesi Büyük Hüseyinbey ve Küçük Hüseyinbey Mahalle Muhtarlarını ziyaret etti.
Battalgazi İlçesi Büyük Hüseyinbey  Mahallesi Muhtarı Coşkun Şalva, ve Küçük Hüseyinbey Mahallesi Muhtarı Bilal Türker’i ziyaretlerinde Vali Baruş, Mahallelerinin sorunları ve çalışmaları hakkında muhtarlar ve azalarıyla sohbet ederek bilgiler aldı.

Vatandaşların yaşadığı sorunlarla bire bir ilgilenen muhtarların halkın yaşadığı sorunların çözümlenmesi ve sıkıntıların giderilmesinde ilk adım hizmet kapısı olduğuna dikkat çekerek muhtarlık müessesinin önemine değinen Vali Baruş, amacımız ilimizin her mahallesinde vatandaşlarımızın en iyi yaşam koşullarında yaşamasını sağlamaktır. Dile getirilen eksikliklerin giderilmesi noktasında ise ilgili kurum ve kuruluşlar nezdinde gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Muhtarlar Şalva ve Türker mahallelerinin sorunlarıyla ilgilenen Vali Baruş’a teşekkür ettiler.

Ziyaretin ardından Sivas Caddesi ve Kışla Caddesi üzerinde bulunan esnafları tek tek gezerek ziyarette bulunan Vali Baruş ve beraberindekiler esnaflarla sohbet ederek sorun ve taleplerini dinleyip bol ve bereketli kazanç dileğinde bulundular.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.