Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Veysel Karademir, Engelli Kardeşlerimizin Bir Gün Değil, Her Gün Yanında Olmalıyız

Veysel Karademir, Engelli Kardeşlerimizin Bir Gün Değil,  Her Gün Yanında Olmalıyız
01.12.2022
54
A+
A-

Dünya Engeliler Haftası Nedeniyle Büyük Türk Dünyası Federasyonu Malatya İl Başkanlığı Tarafından Malatya Atlıspor Kulübü Tesislerinde Bir Etkinlik Düzenledi.

Büyük Türk Dünyası Federasyonu Malatya İl Başkanlığının düzenlediği programa Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı İsmet Sarıgül, Malatya ESOB Başkanı Şevket Keskin,Gaziler Dernek Başkanı İbrahim Cengiz,  Milli Sporcular ,  Sivil Toplum Örgütleri Başkan ve Yöneticileri Muhtarlar , Basın Mensupları ve Engelli Aileleri katıldı. 

Büyük Türk Dünyası Federasyonu Malatya İl Başkanı Veysel Karademir yaptığı açılış  konuşmasında, Tüm engelli  çocuklar kendi  çocuklarımız  gibi  onlarda  bizim çocuklarımızdır. Bu  çocuklar  Allah’ın  bize  emanetidir. Her sağlam bireyler birer engelli adayı olduğunu  unutmadan  yaşamalı  ve  bu  kardeşlerimizin  yanında  olmalıdır.  Başta Engelli  yavrularımızın ailelerine ve her  zaman  onların  yanında  olan  onları  eğiten hocalara  selam olsun, hepsine en derin saygılarımı sunar bu  zor  ve ulvi  görevlerinden dolayı her  birine  ayrı  ayrı  teşekkür ediyorum.

Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı İsmet Sarıgül,  Battalgazi Belediye Başkanım Osman Güder’in  sizlere  selamını getirdim. Kendisi yoğun programı  nedeniyle  çok  arzu ettiği  bu  güzel  etkinliğe  katılamadı.  Battalgazi Belediyesi olarak biz  engelsiz  bir Battalgazi  için Engelli  kardeşlerimizin  ve ailelerin  önündeki  engelleri  kaldırmak  ve  onların  normal  bir  birey gibi  yaşamlarını  sürdürebilmeleri  için  elimizden gelen  gayreti  gösteriyor  ve  göstermeye de devam edeceğiz. Bugün  burada  çok  anlamlı  bir  gün  geçirmemize vesile  olan herkese  ayrı ayrı  şükranlarımı  sunuyorum. İnşallah Engelsiz Bir Battalgazi Engelsiz Bir Malatya için  gayret  göstermeye  bu  kardeşlerimizn  önündeki  engelleri  bir  bir kaldırmaya devam  edeceğiz dedi.

 Malatya Esnaf Odaları Başkanı Şevket Keskin ise yaptığı konuşmada Programı düzenleyen ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor her birini ayrı ayrı kutluyorum. Engelli Kardeşlerimizle bugün burada çok güzel ve anlamlı bir ortam var. Unutulmasın ki insanların başına ne geleceğini bir Allah bilir. Bu yüzden hiç kimse bana birşey olmaz demesin yarınların ne getireceği belli değil. O yüzden hayat içerisinde son nefesimize kadar hepimiz bir engelli adayıyız. Önemli olan Sağlamken Allahın verdiği bu bedenin kıymetini bilip, Engelli kardeşlerimizi anlayarak yaşamalıyız. Öncelikli görevimiz engelli kardeşlerimizi bir gün bir hafta değil hergün anarak onların yanında olup onların destekçisi olmalıyız dedi. bir gün birlikte olmak  benim önceliğim. Bizler birer engelli adayıyız. Bu nedenle engellilere saygı önceliğimiz olmalıdır. Alişar At çiftliğine bu güzel organizasyona ev sahipliği ettiği için.Teşekkür ediyorum.Tekrardan sizlerle birlikte olmak güzeldi dedi. 

Etkinlikte Engelli çocuklar Alişar’da  bulunan Atlı Spor Kulübünde Eğitmenler tarafından Atlara binip  Ok atarak  gönüllerince eğlendiler. Ayrıca  İstanbul Piliç’in  sponsorluğunda  Barbüke Partisi düzenlenip  ikramlar verildi.  Büyük Türk Dünyası Federasyonu Malatya İl Başkanı Veysel Karadémir Öncülüğünde etkinliğe  katılan Protokol ve STK Temsilcileri günün  anısına çocuklara çeşitli  hediyeler taktim  edip çocukları  mutlu ettiler. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.