Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Yakınca Mahallesi Muhtarı Mevlüt Tunç, Muhtarlar Kamu İle Millet Arasında Bir Köprüdür

Yakınca Mahallesi Muhtarı Mevlüt Tunç, Muhtarlar Kamu İle Millet Arasında Bir Köprüdür
17.04.2024
97
A+
A-

BAŞARILI MUHTAR YENİDEN SEÇİLDİ

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesi Yakınca Mahallesi’nde muhtarlık görevini yapan Mevlüt Tunç, 2’inci kez muhtar seçilmenin gururunu yaşıyor.

Mevlüt Tunç, Muhtarlar Kamu İle Millet Arasında Bir Köprüdür

Mahallesine yapmış olduğu hizmetlerden dolayı güven tazeleyerek yeniden muhtarlık koltuğuna oturan Muhtar Tunç, 7 rakibini geride bıraktı ve muhtarlık mührünü kaptırmadı.

Yaklaşık 11 bin seçmenin bulunduğu mahallede 6 bin civarında seçmen sandığa gitti. Kullanılan 6 bin oyun yaklaşık yüzde 50’sini alan MevlütTunç,Yakıncalıların teveccühü ile 2’inci kez Yakınca Mahallesi muhtarı oldu.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde yüksek oy alarak yeniden muhtarlığa seçilen  Mevlüt Tunç, Değerli Mahalle  sakinlerim, 31 Mart 2024 tarihinde yapılan Yerel yönetimler seçimlerinde Sizlerin tercihi ve teveccühü ile yeniden mahallemize muhtar olarak seçilmenin gururunu yaşıyorum. Yeni dönemde de sizlere layık olabilmek için ekip arkadaşlarımızla birlikte yine aynı anlayışla çalışıp görevimizi yapmak için mücadele edeceğiz. 

İlk dönem muhtarlığımda çalışıp mahalle sakinlerimize hizmet veriyordum, şu an bana güvenerek beni tekrardan seçtikleri için çok daha fazla çalışıp vatandaşlarımıza hizmet edeceğim Destekleriniz ve teveccühünüz için sizlere şahsım ve ailem adına ayrı ayrı teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.