Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Yeni Malatyaspor Başkan Adayı Kamil Göksu, Ortak Paydamız Takımımız Sahipsiz Değildir

Yeni Malatyaspor Başkan Adayı Kamil Göksu, Ortak Paydamız Takımımız Sahipsiz Değildir
19.05.2022
234
A+
A-

Yeni Malatyaspor Başkan Adayı Kamil Göksu, Bu Takım Bu Şehir Hepimizin Ortak Paydası. Tüm Malatya Halkı Olarak Hep Birlikte El Birliği İle Yeni Malatyaspor’umuzu Tekrar Hak Ettiği Süper Lig’e Taşıyacağız.

Yeni Malatyaspor Başkan adaylığını daha önce açıklayan Kulübün Denetleme Kurulu Başkanı Kamil Göksu bir dizi ziyaretler ve görüşmeler yapmak için Malatya’ya gelecek.

Yeni Malatyaspor Başkan Adayı Kamil Göksu, Yeni Malatyaspor Tüm Malatya’lıların ortak  sevdası  ortak  paydasıdır. Bu  yüzden  hep  birlikte   Şehir   olarak  ,  İş İnsanları , Siyasiler , Belediye Başkanlarımız ve Malatya’nın önde  gelen  Sivil Toplum Örgütleri ve  çok kıymetli  cefakar  ve  vefakar Malatyaspor Taraftarları  ile  birlikte el ele  verip ayrışmadan bu  takımı  tekrar  hak ettiği Süper Lig’e  çıkartacağız  dedi.

Başkan Adayı Kamil Göksu  bu  hafta sonu   Malatya’da  çeşitli  ziyaretlerde  bulunacağız. Başta Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan , Malatya Valisi ,  Yeşilyurt ve Battalgazi Belediye Başkanları , Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu , Malatya MESOB Başkanı Şevket Keskin , Malatya Ticaret Odası Başkanı Ramazan Özcan , STK  Temsilcileri  ve Taraftar Dernekleri ile  bir  araya  gelip istişarelerde  bulunup ona  göre  yol  haritamızı  belirleyeceğiz.  Bizim Adaylığımız için  Şehrin  bütünleşmesi  ve  ortak  hareket etmesi  çok  önemli  dedi.

Yeni Malatyaspor Başkan Adayı Kamil Göksu Ayrıca 21 Mayıs Cumartesi Günü Sabah Eski Köy Garajı karşısındaki Aksaç Otelinde sabah 10.00 gibi Yerel ve Ulusal  basın  mensupları  ile kahvaltıda bir araya  gelip  istişarede  bulunacağız  dedi.

Başkan Adayı Kamil Göksu ve Arkadaşları hep  birlikte aynı  gün saat 19.00’da  oynanacak  olan Yeni Malatyaspor – Fenerbahçe Maçını izlemek  için  stattaki  yerlerini alacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.