DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörlük Görevine Cihat Arslan’ı Getirdi

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörlük Görevine Cihat Arslan’ı Getirdi
02.03.2022
132
A+
A-

Yeni Malatyaspor teknik direktör Cihat Arslan ile anlaştı.

Yeni Malatyaspor, teknik direktörlük görevine Cihat Arslan’ın getirildiğini açıkladı.

Süper Lig’de kötü günler geçiren ve küme düşme potasının en alt  sırasında bulunan Yeni Malatyaspor  Sezona İrfan Buz ile  başlamış  daha sonra İrfan Buz İle  yollar ayrıldıktan sonra  takımın  başına Rumen  Teknik Direktör Marius Sumudica’yı getirmişti. Kötü gidişe dur diyemeyen Rumen çalıştırıcı  ile Bir kaç  hafta  önce karşılıklı olarak anlaşarak yolları ayıran Yeni Malatyaspor’da takım kaptanı Adem Büyük’e Futbol Sorumluluğu görevi verilerek takımın başına getirilmişti. Büyük’ün de bu görevinden kısa sürede ayrılması üzerine Yeni Malatyaspor, son olarak Kasımpaşa’da görev yapan Teknik Direktör Cihat Aslan’ı 11 hafta kala takımın  başına  teknik direktör  olarak  getirdi.

Yeni  Malatyaspor kulübü Teknik Direktör Cihat Aslan’ın transferini  resmi sosyal medya hesabından şu şekilde  paylaştı; yapılan açıklama da, “Kulübümüz, Teknik Direktör Cihat Arslan ile anlaşmaya varmıştır. Cihat Arslan ve ekibine hoş geldin diyor, başarılar diliyoruz.” denildi.

Yeni Malatyasporur’un Yeni Teknik Direktör Cihat Aslan  Yardımcı Antrenör olarak Kasımpaşa’da  göreve  başlamış daha sonra sırasıyla Kocaelispor , Boluspor , Eyüpspor , Göztepe , Karşıyaka, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Şanlıurfaspor , Balıkesirspor , Akhisar Belediyespor, Karşıyaka, Adanaspor ,Akhisarspor, NK Celik Zenica , Manisa FK Manisa FK, Balıkesirspor ve son olarak Kasımpaşa takımını çalıştırdı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.