Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Sumudica, Eğer Paranız Yoksa Futbolda Yoktur

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Sumudica, Eğer Paranız Yoksa Futbolda Yoktur
04.02.2022
100
A+
A-

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Sumudica,   Bu Takıma Sahip Çıkmazsanız. Gider Bir Alt Lig’de Top Oynarsınız. Bir Daha Bu Şehirde Fenerbahçe’yi , Galatasaray’ı , Beşiktaş’ı ve Diğer Büyük Takımları Bu  Şehirde Göremezsiniz Dedi.

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Sumudica,  “Başkanın söyledikleri benim için çok açık. Buraya geldiğimden beri bende böyle hissediyorum. Yönetimin dışında bir destek görmedik. Sadece bir  kez Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı bizi ziyarete  geldi.

Gaziantep’te daha önce çalıştım. İşleyişi  biliyorum. Takıma nasıl destek olduklarını gördüm. Rize ve Kayseri’de de gördüm. Nasıl Takıma sahip  çıkıldığını  yakından gördüm. Malatya Türkiye’de değil mi ? Malatya bu ülkenin sınırları dışında mı yer alıyor? Başka bir ülkenin takımı mı? Kaybettiğimiz de herkes kızıyor. Bir hoca için kolay mı sanıyorsunuz? Kendim  ve  teknik  ekibimle  ilgili  koınuşmak  istemiyorum. Sadece takımı  konuşmak  istiyorum. Hoca ne zaman iyidir. Oyuncular iyi sonuç aldığında iyidir. Hoca  ve o zaman ekipte  iyidir. Oyuncularıma diyeceğim hiçbir şey yok. Bu zamana kadar yapmaları gereken her şeyleri yaptılar zaten.  İki gün sonra İstanbul’da maçımız var. Biz futbolcularımla  burada  kameraların  karşısındayız ve  buradayız. Bu şartlar altında nasıl motive edebilirim.

Kötü sonuclar aldığımız zamanda başkan  istifa  ,  Sumudica  istifa  diye  bağırıyorlar  ve bana istifa et diyorsunuz. O zaman belediyeye gidin ve başkana yardım etmesini söyleyin. Başkana , Bana ve futbolculara  bağırmayın..  Romanya’da 3-4 tane villa almak için buraya gelmedim. Buraya yeni oyuncular da getirdim. Benim için geldiler. Yardım  için  geldiler.Herkesin bakmak zorunda olduğu kişiler ve aileleri var. Parasız futbol mümkün değil. Eğer paranız yoksa futbol da yoktur.

Malatya olarak  Şehir olarak takımınıza sahip olmasanız  bu  takımın lig’de  kalması çok zordur.  Bir daha şehrinizde Fenerbahçe’yi , Galatasaray’ı , Beşiktaş’ı ve diğer  büyük takımları bu  şehirde göremezsiniz ve bir alt ligdeki takımları görürsünüz” dedi.

Yeni Malatyaspor  Kulübünün Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarını sürdürdüğü Antalya kampında konuşan Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, “Bu şehirde siyaset yapıyorsanız bu şehrin takımına sahip çıkmak zorundasınız. İyi günde varsınız kötü günde yoksunuz. Kötü günde destek çıkmıyorsanız iyi günde gelip menfaatiniz için fotoğraflarda en önde olmayacaksınız.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.