Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Yeni Malatyaspor’u Spor Toto 1. Lig’de Zorlu Rakipler Bekliyor

Yeni Malatyaspor’u Spor Toto 1. Lig’de Zorlu Rakipler Bekliyor
07.07.2022
76
A+
A-

Süper Lig’den Bu Yıl Küme Düşen Yeni Malatyaspor’u Spor Toto 1. Lig’de Zorlu Rakipler Bekliyor

Yeni Malatyaspor, Spor Toto 1. Lig 2022-2023 sezonun ilk hafta maçında 14 Ağustos Pazar Günü deplasmanda Muğla temsilcisi Bodrumspor ile karşı karşıya  gelecek. 

Spor Toto 1. Lig fikstürü için tıklayınız

Yeni Malatyaspor Spor Toto 1. Lig 2022-2023 Sezonun İkinci  Haftasında Evinde 21 Ağustos  Pazar Günü Ebedi Dostu Adanaspor İle Karşı Karşıya Gelecek. 

Spor Toto 1. Lig 2022-2023 sezonunun fikstür çekimi gerçekleşti. 12 Ağustos’ta başlayacak olan lig, 14 Mayıs 2023’te sona erecek. Ligin ilk yarısı 25 Aralık’ta sona erecek, ikinci yarı ise 13 Ocak’ta başlayacak. 

Orhan Saka Konferans Salonu’nda yapılan organizasyona TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, TFF Başkan Vekilleri Murat Aksu, Yalçın Orhan, Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez, Yönetim Kurulu Üyeleri Hamit Altıntop, İdil Karademirlidağ Suher, Talat Papatya, Murat Şahin, Genel Sekreter Kadir Kardaş, 1. Lig kulüp başkanları ve temsilcileri ile davetliler katıldı.

Spor Toto 1. Lig fikstürü için tıklayınız

Spor Toto 1. Lig’de ilk hafta maçları şöyle:

Gençlerbirliği – Altınordu

Adanaspor – Tuzlaspor

Bodrumspor – Yeni Malatyaspor

Eyüpspor – Denizlispor

Altay – Y. Samsunspor

Manisa FK – Boluspor

Çaykur Rizespor – Ankara Keçiörengücü

Sakaryaspor – Göztepe

BŞB Erzurumspor – Pendikspor

 2022-2023 Futbol Sezonunda, Süper Lig, Spor Toto 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig Deplasman Seyircisi Yasağı Kaldırıldı.

TFF Yönetim Kurulu tarafından yapılan değerlendirme sonucunda, 2022-2023 Futbol Sezonunda, Süper Lig’in ardından Spor Toto 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig müsabakalarında da deplasman seyircisi yasağı kaldırılmıştır. 

Bu kararla birlikte, üç ligde de ev sahibi kulüplerin, misafir takımın yazılı onayı ve İl veya İlçe Spor Güvenlik Kurulu’nun uygun bulması halinde, en fazla %10 olan misafir takım seyirci kapasitesi %30’a yükseltilmiştir. 

Ev sahibi kulüplerin, stadyum oturma kapasitesinin en az %5’i oranında misafir takım seyircileri için yer ayırma zorunluluğu devam edecektir. Buna ilaveten, her üç ligde de kulüplerin anlaşması ve İl veya İlçe Spor Güvenlik Kurulları’nın onayıyla, misafir takım tribünleri, ev sahibi kulüpler tarafından kullanılabilecektir. 

Düzenlemenin detayları Spor Toto 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig statülerinde ilan edilecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.