Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Murat Aslan , Yeni ve Daha Güçlü Bir Yeşilyurt İçin BİZ HAZIRIZ!

Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Murat Aslan , Yeni ve Daha Güçlü Bir Yeşilyurt İçin BİZ HAZIRIZ!
19.03.2024
27
A+
A-

Yeni ve Daha Güçlü Bir Yeşilyurt İçin BİZ HAZIRIZ!
Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Murat Aslan , yeni ve daha güçlü bir Yeşilyurt için BİZ HAZIRIZ dedi.
Başkan Adayı Murat Aslan Yeşilyurt yeniden yapılanmayla eskisinden daha iyi olacak. Depremde ev ve iş yerleri yıkılan vatandaşlarımızı mağdur etmeden ve hiçbir hak kaybına uğratmadan, insanımızı ekonomik olarak yormayacak sabit taksitlerle, belediye kontrolünde ve güvencesinde, geliştirmiş olduğumuz katılım modeli ile Yeşilyurt’ta yerinde dönüşüm sistemini tamamlayacağız. Şehrin bir bölgede sıkışıp büyümeyi ve gelişmeyi engelleyen tek merkezli kent yapısından çıkartılıp çok merkezli kent yapısına dönüşmesi için projelerimiz ve çalışmalarımız hazır. Yapacağımız Projelerle Yeşilyurt İlçemiz sınırlarında Yeni bir Kent merkezi oluşturularak kentin büyümesi, gelişmesi ve trafik yoğunluğundan kurtulması sağlanmış olacaktır.
Murat Aslan, Yeşilyurt hasta değil yıkık, tedaviye değil yeniden inşa olması gerekir. Söz veriyoruz seçildiğimizin 2.ci yıldan itibaren insanlarımız evlerine ve iş yerlerine kavuşmaya başlayacaklar. Biz sadece gece gündüz demeden Yeşilyurt’un ve belediyemizin tüm paydaşlarıyla Yeşilyurt’u daha modern ve daha yaşanılabilir bir halde yeniden o eski kadim Yeşilyurt mazisine ve günlerine döndüreceğiz.

18 Mart Çanakkale Zaferinin Yıl Dönümünde Malatya Şehitliğini ziyaret eden Murat Aslan, vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi kabirleri başında dualar ederek andık. Sizlere minnettarız. Mekânları cennet, makamları ali olsun inşallah dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.