DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Yeşilyurt Belediyesi Gençlik Şöleni Renkli Ve Coşku Dolu Geçti

Yeşilyurt Belediyesi Gençlik Şöleni Renkli Ve Coşku Dolu Geçti
21.02.2022
122
A+
A-

YEŞİLYURT BELEDİYESİ GENÇLİK ŞÖLENİ RENKLİ VE COŞKU DOLU GEÇTİ

Yeşilyurt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Gençlik Şöleninde sahne alan Pop Müziği Sanatçısı Emre Aydın, söylediği şarkılarla gençlere keyifli anlar yaşattı. Performansıyla göz dolduran ünlü sanatçı, hem coştu hem coşturdu.

Sanatçı Emre Aydın, Sevenlerine Unutulmaz Anlar Yaşattı

‘Gençlik ve Spor Yılı ‘ olarak ilan edilen 2021 yılında gençlere yönelik yatırımlarından dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan başarılı plaketiyle ödüllendirilen Yeşilyurt Belediyesi, 2022 yılında da aynı temposunu devam ettirip, Gençlik Şöleni etkinlikleriyle gençlerle buluşmaya devam ediyor.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın talimatıyla Yeşilyurt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün 2022 Yılı Faaliyet Programına eklenen Gençlik Şöleni, renkli ve coşku dolu anlara sahne oldu.

Merkez Spor Salonunda düzenlenen Gençlik Şölenine yoğun ilgi gösteren gençler, ünlü pop sanatçısı Emre Aydın’ın sahne aldığı konserde keyif dolu anlar yaşadılar.2 saate yakın sahnede kalan ünlü sanatçı Emre Aydın, duygusal ve hareketli şarkılarıyla sevenlerine unutulmaz anlar yaşattı.

Renkli anların yaşandığı Gençlik Şöleninde sahne performansıyla büyük beğeni toplayan Emre Aydın, Malatya’da ve Yeşilyurt’ta olmaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade ederken, kendisini Malatya’lı sevenleriyle buluşturan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a ve salonu dolduran bütün sevenlerine teşekkürlerini sundu.

Eşi Semra Çınar ile birlikte sahneye çıkarak Emre Aydın’ı tebrik eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt Gençlik Şöleniyle birlikte gençlere yönelik hizmetlerine bir yenisini daha eklediklerini söyledi.

Şölende sahne alan Sanatçı Emre Aydın’a teşekkürlerini sunan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ İşte Gençlik, İşte Şölen, İşte Yeşilyurt ve İşte Emre Aydın. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen Gençlik Şölenimizde gençlerimizin mutluluğu, heyecanı ve coşkusu bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Merkez Spor Salonunu tıklım tıklım dolduran 7’den 70’e tüm vatandaşlarımıza ve gençlerimize şükranlarımı ve saygılarımı sunuyorum. Güzel ve coşku dolu bir programda hep birlikte olmak bizleri mutlu etmiştir. Davetimize icabet edip bu muhteşem güzelliğin ortaya çıkmasını sağlayan, söylediği birbirinden güzel şarkılarla unutulmaz bir gecenin altına imza atan pop müzik sanatçımız Emre Aydın’a ve diğer sanatçılarımıza çok teşekkür ediyorum. Malatyalılar sevdiği insanlara Allah’ına Gurban der, bizlerde Emre Aydın’a Allah’ına Gurban diyoruz. Kültürel ve sanatsal etkinliklerimizle hemşehrilerimizin hizmetinde olmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, konuşmasından sonra Sanatçı Emre Aydın’a Kayısı Paketi, Tarihi Yeşilyurt Konaklarını simgeleyen tablo ile üzerinde ‘Emre Aydın’ yazılı 44 numaralı Yeşilyurt Belediyespor forması hediye etti.

Malatya’lılara güzel bir gece yaşatan Emre Aydın, en sevilen şarkılarını alanı dolduran binlerce vatandaşla birlikte seslendirdi.

Konserine albümünün en beğenilen şarkıları arasında yer alan ‘Soğuk Odalar’ ile başlayan Emre Aydın, hayranlarına duygusal anlar yaşattı. Konser alanını dolduran binlerce kişi, cep telefonlarının ışıkları ve çakmaklar yakarak Emre Aydın ile birlikte şarkılarını söyledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.