DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Yeşilyurt Millet Bahçesinin İhalesi 18 Mart’ta Yapılacak

Yeşilyurt Millet Bahçesinin İhalesi 18 Mart’ta Yapılacak
02.02.2022
72
A+
A-

AK Partili Çalık: Yeşilyurt Millet Bahçesinin ihalesi 18 Mart’ta yapılacak

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’nın yeni yeşil alanı olacak Yeşilyurt Millet Bahçesi’nin yapım ihalesinin 18 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirileceğini açıkladı.

Milletvekili Çalık, Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde eski SSK hastanesi alanının 35 bin metrekarelik bölgesine çocuk oyun parkları, gezinti yolları, bisiklet parkuru gibi sosyal donatılarında yer alacağı Yeşilyurt Millet Bahçesi’nin yapılacağını söyledi. Çalık, “İçerisinde sosyal alanlardan, oyun alanlarına, vatandaşlarımızın güzelce vakit geçirebilecekleri Millet Bahçemizin 18 Mart’ta yapılacak ihalesinin ardından hızlı bir şekilde çalışmalara başlanacak ve Malatya’mıza, Yeşilyurt’umuza değer, güzelliğine güzellik katacak bu önemli projeyi kısa sürede tamamlayarak hizmete açacağız. AK Parti verdiği sözleri her zaman tutmuştur. Bu sözümüzü de yerine getiriyoruz. Millete hizmet yolunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. AK Parti milleti için vardır ve olmaya da devam edecektir. Bu önemli yatırım için başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a ve TOKİ Başkanımız Ömer Bulut’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.