Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

“Yusuf Özpolat İle Biraz Konuşalım Mı? 23 Temmuz Salı Günü Gözde TV’de Başlıyor

“Yusuf Özpolat İle Biraz Konuşalım Mı? 23 Temmuz Salı Günü Gözde TV’de Başlıyor

BİRAZ KONUŞALIM MI ARTIK GÖZDE TV’DE
Ünlü radyo televizyon programcısı ve sinema sanatçısı Yusuf Özpolat, Gözde TV ekranlarında sevenleriyle buluşuyor. Usta televizyon programcısı ve sinema sanatçısı “Yusuf Özpolat İle Biraz Konuşalım mı? her Salı 21:00 – 23:00 saatleri arasında Gözde TV İstanbul stüdyolarından canlı olarak yayınlanacak.


Yıllar öncesi yapmış olduğu ‘Gecenin Efendisi’ radyo programı ve ‘Yolcu Yollarda’ gezi programıyla Türkiye’nin ilk gezi programcılarından olan Yusuf Özpolat büyük kitlelere hitap ederek gönüllere taht kurmuştu.  Rol almış olduğu sinema ve dizi filmlerde de birçok karaktere can veren Özpolat, yıllardır Tempo TV ekranlarında yapmış olduğu ‘Yusuf Özpolat İle Biraz Konuşalım mı?’ programını Gözde TV ekranlarına taşıyor. 


Özpolat, İstanbul stüdyolarından canlı yayınlanacak olan programda Adıyaman ve Malatya başta olmak üzere bölgenin STK temsilcileri, iş insanları, siyasi ve sanatçılarını ağırlayacak. 


Depremden kısa bir süre önce yayın hayatına merhaba diyen, bölgenin siyasi, ekonomi, sanat ve kültürüne katkı sunarak Türkiye’nin hatırı sayılır kanalları arasına girmek için fiziki alt yapısını oluşturan lakin yaşanan deprem sonrası uzun zamandır çadır stüdyosundan yayın yapmak zorunda kalan Gözde TV hedeflerine kaldığı yerden devam etmek için kolları sıvadı.


BÖLGENİN SEVİLEN YÜZÜ YUSUF ÖZPOLAT GÖZDE TV’DE

Gözde TV Adıyaman merkez stüdyolarının ardından İstanbul stüdyolarından da canlı yayınlarına start veriyor. İlerleyen günlerde Adıyaman, İstanbul’dan sonra Ankara ve Malatya stüdyoları içinde çalışmalar başlatacak olan Gözde TV usta televizyon programcısı ve sinema sanatçısı Yusuf Özpolat ile her Salı 21:00 – 23:00 saatleri arasında İstanbul stüdyolarından canlı olarak yayınlanacak olan “Yusuf Özpolat İle Biraz Konuşalım mı?” Gelecek hafta sürpriz konuklarıyla sevenleri ile buluşacak. 


Konuyla ilgili sosyal medyasında açıklamada bulunan Yapımcı Yusuf Özpolat, Can Tempo TV ile iş akidinin devam edeceğini ve hala kanalın genel koordinatörlük görevinde olduğunu sezonda Can Tempo TV ekranlarında da olacağını belirtti. 


Gözde TV ekranlarında yayımlanacak programda sevenleri ile buluşacak olan Yapımcı Yusuf Özpolat gazetemize program ile ilgili açıklamalarda bulundu. Özpolat “Büyük çaba ve gayretlerle Adıyaman’da kurulan depremde aldığı yaradan dolayı hedeflerine kısa bir ara veren ve artık hedeflerine yürümek için yeniden ayağa kalkarak kaldığı yerden büyük bir inanç ve oluşumla yola koyulan Gözde TV Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hallaç Bey ile yaptığımız istişareler sonrası İstanbul stüdyolarından canlı yayınlar başlatma kararı aldık. Bundan böyle İstanbul’da yaşayan Adıyaman ve Malatyalılar başta olmak üzere Anadolu insanının objektif bir yayıncılık anlayışıyla gören gözü işiten kulağı olacağız” ifadelerini kullandı.


Halkın sabırsızlıkla ekranlarda izlemek istediği gezi programı Yolcu Yollarda ile ilgili de izleyiciye sevindiren bir haber veren Özpolat, ‘Yolcu Yollarda’ ilerleyen tarihlerde eski ve yeni bölümleriyle yine Gözde TV ekranlarında sevenleriyle buluşacağının müjdesini de duyurdu.


Gözde TV Frekans Bilgileri
TÜRKSAT 4A
FREKANS: 11837
Polarizasyon: V-Dikey
SR: 30000
Digitürk: 658. Kanal

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.