Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Bakan Berat Albayrak Malatya’da

Bakan Berat Albayrak Malatya’da
31.10.2019
181
A+
A-

 

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Malatya’ya geldi. Havaalanında Vali Aydın Baruş ve il protokolü tarafından karşılanan Sayın Bakan Albayrak buraya müjde vermek amacıyla geldiğini söyledi.
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak “Türkiye İçin Değişim Başlıyor” sloganıyla hazırlanan iş dünyası ile buluşma programlarına Malatya’dan start verdi.

Finansal piyasalarda normalleşmenin sağlandığını belirten Bakan Albayrak, “Enflasyon Ekim’de yüzde 8’leri görecek. Türkiye olarak dünyada bir üst lige çıkmak istiyorsak enflasyonda yüzde 5’in altına inmek en önemli hedefimiz. İnşallah tarihimizde ilk defa bu hedefe ulaşacağız.” dedi. Bakan Albayrak öte yandan, “Kamu bankalarımız 1 Kasım itibarıyla kurumsal ticari kredi faizlerinde 200 puan indirim yapacaklar.” diyerek iş dünyasına müjdeyi verdi.
Bakan Albayrak, Malatya Sanayi ve Ticaret Odası’nda düzenlenen “Türkiye İçin Değişim Başlıyor” etkinliğinin ardından AK Parti Malatya İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.
Daha sonra Malatya Vergi Dairesi Başkanlığı ile Defterdarlığa geçen eden Albayrak, burada yetkilerle görüştükten sonra kent merkezindeki Akpınar Meydanı’nda esnaf ziyaretinde bulundu.
İş yerlerini tek tek dolaşarak esnafa hayırlı işler dileyen Albayrak, esnafın ve vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

????????????????????????????????????

Bakan Albayrak, esnaf ziyaretinde kendisine ikram edilen ürünlerin tadına baktı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.