Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

BtcTürk Yeni Malatyaspor’a Destek Ziyareti

BtcTürk Yeni Malatyaspor’a Destek Ziyareti
07.03.2020
154
A+
A-

 

Vali Aydın Baruş, Süper Lig’in 25. haftasında İttifak Holding Konyaspor’u ağırlayacak BtcTurk Yeni Malatyaspor’a moral ziyaretinde bulundu.

 

BtcTürk Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek konuşmasında: “Konyaspor maçını kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise İttifak Holding Konyaspor maçına bütün taraftarları davet ettiğini vurgulayarak, “Yeni bir sayfayı, yeni teknik direktörümüzle açacağız. Bu yeni sayfayla Malatya yeni bir dirilişin içerisinde yeni, güzel spor destanları yazacak.” diye konuştu.

 

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ise takımın kötü sonuçlar aldığını fakat ilk yarıdaki gibi yoluna devam edeceğini ifade etti.

 

Vali Baruş, burada yaptığı konuşmada, kulübün zor bir dönemden geçtiğini belirterek, “Bu süreçte Malatya’nın bütün insanıyla beraber olması lazım. Çünkü Malatyaspor, Malatya’nın markası, göz bebeğidir. Bu göz bebeğine bütün Malatyalılar olarak sahip çıkmalıyız. Biz de bu sahip çıkmayı ifade etmek için bu ziyareti gerçekleştirdik” dedi.

 

“Konyaspor ve Trabzonspor ile oynayacağımız iki maçtan da en iyi sonuçla çıkıp, Malatyaspor’un rahatlamasını temenni ediyoruz. Takımın başına Hikmet Karaman getirildi. Hikmet Karaman, hırslı bir hoca, kendisine güveniyoruz. İnşallah kendisiyle takımımız yeni bir hava bulur ve önümüzdeki süreçten Malatyaspor’un güçlenerek çıktığını görürüz. Çünkü şehir olarak buna ihtiyacımız var. 24 Ocak’ta bir depremin ardından da artçı sarsıntılar yaşadık, vatandaşlarımız da olumsuz etkilendi. Malatyaspor’un başarılı olması hem bu olumsuz havadan çıkmamızı hem de yeni bir ivme ve sevinç kazandırılması açısından son derece önemli” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Vali Aydın Baruş, AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ve taraftarlar, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’ndeki BtcTürk Yeni Malatyaspor tesislerini ziyaret etti.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.