Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

İş İnsanı Akdoğan, Ülkemizin Geleceği İçin Siyasi ve Ekonomik İstikrarın Sürmesi Gerekir

İş İnsanı Akdoğan, Ülkemizin Geleceği İçin Siyasi ve Ekonomik İstikrarın Sürmesi Gerekir
05.05.2023
140
A+
A-

Adıyamanlı iş insanı Şeyhmus Akdoğan’nın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’ndan bu yana takip ettiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgisi bitmek bilmiyor.


Gergerli iş insanı Şeyhmus Akdoğan’nın yıllardır sosyal medya hesaplarından yapmış olduğu Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaşımları çevresini ve onu tanıyan AK Partilileri bile hayrete düşürüyor.


Çevresindeki birçok yakının bir insanın siyasi ve ticari bir beklenti olmaksızın bu derece Erdoğan sevgisine şaşırmamak elde değil dediği Akdoğan şunları söyledi.


Ünlü Tasavvuf ve halk şairi Yunus Emre’nin dediği gibi “Yaratılanı severim Yaradan’dan Ötürü” Heleki bu yaratılan Kuran, Vatan, Bayrak ve Milli değerlere ömrünü adamışsa, tıpkı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gibi tatbikî ben ölümüne severim.


Ben partili değilim ya da siyasi hiçbir çalışmam ya da beklentimde yok. Hamdolsun ticaride yok.
Böyle olunca da beni tanıyan herkes bu duruma şaşırıyor. Oysaki bende milli değerleri olmayan ve kutlu bir davanın karşısında olanlara şaşırıyorum. Ben İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nda Erdoğan dedim. Başbakanlıkta Erdoğan dedim. Cumhurbaşkanlığında Erdoğan dedim. Kısacası dünde bugünde yarında Erdoğan dediğim gibi 14 Mayıs seçimlerinde de sonuna kadar Recep Tayyip Erdoğan diyorum. Bunu vatan için kuran için bayrak için ülkenin bekası için çocuklarımızın geleceği ve aydınlık yarınlar için diyorum dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.