DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Malatya Valisi Hulusi Şahin İade-i Ziyaretlerde Bulundu

Malatya Valisi  Hulusi Şahin  İade-i Ziyaretlerde Bulundu
16.06.2022
105
A+
A-

Malatya Valisi  Hulusi Şahin  İade-i Ziyaretlerde Bulundu

Kısa  bir Zaman önce Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi İle Batman Valisi İken Malatya Valiliğine Atanana Malatya Valisi  Hulusi Şahin Kendisine Hayırlı Olsuna Gelen Kurum ve STK Başkanlarına  İade-i Ziyaretlerde Bulundu

Malatya Valisi  Hulusi Şahin, Malatya’da  göreve başlamış olması nedeniyle kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran, İdare Mahkemesi Başkanı Ali Doru, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Hasan Aslan ve Baro Başkanı Av. Onur Demez’e iade-i ziyarette bulundu.

Vali Şahin, Cumhuriyet Başsavcısı Savran, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Aslan, İdare Mahkemesi Başkanı Doru ve Baro Başkanı Demez ile makamlarında bir süre görüştü.

Adliye Sarayından ayrılan Vali Şahin, Battalgazi Kaymakamlığına geçerek Battalgazi Kaymakamı Abdül Kadir Duran’ı ziyaret etti.

Battalgazi Kaymakamı Abdül Kadir Duran ve Kaymakamlık Birim amirleri ile çalışanları tarafından karşılanan Vali Şahin, Kaymakamlık makamında bir süre Kaymakam Duran ile görüşerek ilçe hakkında kısa bir brifing aldı.

Son olarak Battalgazi Belediye Başkanlığını ziyaret eden Vali Şahin, Başkan Güder ve Başkan yardımcıları ile Belediye Başkanlığı Makamında bir süre sohbet etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.