Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

( MATEK-DER ) Malatya Tekstilciler ve Konfeksiyon Derneği Başkanı Mehmet Tüm Oldu

( MATEK-DER ) Malatya Tekstilciler ve Konfeksiyon Derneği Başkanı Mehmet Tüm Oldu
10.10.2022
75
A+
A-

MATEK-DER’in Yeni Başkanı İş İnsanı Mehmet Tüm Oldu.

( MATEK-DER ) Malatya Tekstilciler ve Konfeksiyon Derneği Başkanı Mehmet Tüm Oldu.

Malatya’nın  en  güçlü  Sivil Toplum Örgütlerinden biri  olan Malatya Tekstilciler ve Konfeksiyon Derneğinde Mevcut  Başkan Şerif Aykız’ın yoğun  işleri  nedeni  ile  görevi  bırakması  sonrası  Tek liste  ile   yapılan  Olağan  Üstü  Kongrede başkanlığa Malatya’nın sevilen İş İnsanlarından Mehmet Tüm yeni Başkan olarak seçildi.

 MATEK-DER’in Yeni   Başkanı Mehmet Tüm Kongre sonrası  yaptığı  konuşmada başta  beni  ve  yönetimini  bu  göreve  layık  gören tüm  arkadaşlarıma  teşekkür  ediyorum. Ayrıca  bu  derneğin  ilk kurucu  Başkanı Ziya Er ve Görevi devir aldığım Şerif Aykız Başkanıma da teşekkür ediyorum. Bu  derneğe onların  ve ekip arkadaşlarının  emeği  çok  büyüktür. İnşallah  bundan sonrada  yine  hep  beraber  bu Derneği Büyütmek  ve Hak ettiği yere  getirmek  için yine  hep  birlikle el birliği  ile beraber  çalışacağız.  

Başkan Mehmet Tüm,  Önümüzde ki  kısa   bir  zaman  içerisinde yapacağımız  projeler ve  çalışmalar  ile Malatya Tekstilciler ve Konfeksiyon Derneğini  şehirde adından söz ettiren gerçekten etkin  ve güçlü  bir Sivil Toplum Örgütü haline  getirmek  için  elimizden  gelen tüm gayreti  göstereceğiz.  Bizler gerek Dernek üyelerimiz olsun gerekse  Malatya’da faaliyet  gösteren   Tekstilciler ve Konfeksiyoncular  olarak  paydaşlarımızla  birlikte  Malatya ve Türkiye ekonomisine  çok ciddi  katkı sunan  bir  iş  gücüyüz. Bu  gücün bundan sonra  bilinci  içerisinde  olarak Malatya’mızda Dernek  üye  sayımızı  her  geçen  gün arttırarak Şehrimizin ve bölgemizin  kalkınması  için  elimizden geleni daha  örgütlü ve bilinçli  yapacağımızdan hiç kimsenin  şüphesi  olmasın..

Malatya Tekstilciler ve Konfeksiyon Derneği Başkanı Mehmet Tüm, bu  duygu  ve  düşünce  olarak kongremize  iştirak  eden herkese  şahsım ve yönetim  kurulu  arkadaşlarım adına  teşekkür  ediyorum yapılan  seçimin Malatya’mıza  ve  tüm Tekstil  ve Konfeksiyonculara  hayırlı  olmasını diliyorum dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.