Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Pırlantalı mücevher ihracatında 1. ve 3. sırada yer alarak rekora imza attı.

Pırlantalı mücevher ihracatında 1. ve 3. sırada yer alarak rekora imza attı.
08.01.2020
259
A+
A-

STORKS’un rakibi yine STORKS…
Türkiye’nin pırlantalı mücevher ihracatı şampiyonluğunun gediklisi STORKS 2019’un en yüksek ihracat yapan iki firmasıyla sıralamada bir rekora imza attı. Türkiye’nin en yüksek pırlantalı mücevher ihracatına imza atan STORKS ihracat şampiyonu olurken, Avrupa’nın en büyük mücevher mağazası olan STORKS Antalya Mega Center da 3. oldu. STORKS Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Güner “Hem Türkiye’de hem de ihracatta büyüyoruz, STORKS’un rakibi de STORKS. Mücevher İhracatçıları Birliğine üye olduğu ilk yılı 3. sırada tamamlayan STORKS Mega Center’ın sahibi Ali Söğüt’ü kutluyorum ve kendisine teşekkür ediyorum.” dedi.
Türkiye’nin ilk mücevher markası ve pırlantalı mücevher ihracatında son 5 yılın şampiyonu olan STORKS Mücevher, 2019 yılını da zirvede tamamladı. Bu sene Mücevher İhracatçıları Birliği’ne üye olan STORKS Antalya Mega Center da en yüksek pırlantalı mücevher ihracatı yapan firmalar yarışını 3. sırada tamamladı.
STORKS Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Güner, “2019’u lider olarak tamamlamak bize yetmiyor, 2020 için de iddialıyız. Seneye çıtayı daha yükseğe çıkartacağız. Antalya’daki STORKS Mega Center da ihracatı 3. Sırada tamamladı, bir anlamda STORKS’un rakibi yine STORKS…” dedi ve sözlerine şöyle devam etti:
“Bir yıllık aradan sonra on mücevherat tekrar birinciliğe yükselmiştir. Türkiye’de kuvvetli bir şekilde büyürken ihracattan hiçbir şekilde ödün vermiyoruz. Bugün enteresan olan Avrupa’nın en büyük mağazası olan Antalya STORKS Mega Center, Mücevher İhracatçıları Birliği’ne bu sene üye oldu ve daha ilk yılında pırlantalı mücevher ihracatında Türkiye üçüncüsü oldu.

Bizim genel merkezin birinciliğinden çok Antalya’daki STORKS Mega Center’ın üçüncü olması hepimizin ortak sevinci olmuştur. Bu bizim için gurur kaynağıdır; Gerek Türkiye’deki gerekse Antalya’daki Mega Center’daki satışların hepsi Türkiye’nin en katma değerli ürünleridir. STORKS olarak Antalya’daki iş ortağımız olan STORKS Mega Center’ın sahibi Ali Söğüt’e özellikle teşekkür ediyorum ve başarılarından ötürü onu ve ekip arkadaşlarını kutluyorum.”
İhracatın çok boyutlu ve uzun süreli bir maraton olduğunun altını çizen Güner, bugüne kadar sürdürdükleri istikrarlı ihracat yarışında ilk 3 sıranın ikisini kazanarak kendileriyle rekabet ettiklerini vurguladı ve “STORKS’un rakibi yine STORKS, bu sadece bizim değil Türkiye’nin gururudur” dedi.

STORKS hakkında:
Storks marka hikayesi 1971 yılında başladı. Üretimde ustalığa verilen önemle büyümeye emin adımlarla devam etti ve Türkiye takı sektöründe 82 satış noktası ile saygın ve güvenilir bir yer kazandı. Yıllar içerisinde müşterilerinin hayatlarında değerli ve derin izler bırakmayı başarmış bir marka oldu Storks… Müşterileri ile sadece ticari bir ilişki değil; duygusal değerler üzerine inşa edilmiş güçlü bağlar kurdu. Türkiye’nin ilk mücevher markası olan Storks, 2016 yılında pırlantalı mücevher ihracatında Türkiye birincisi On Mücevherat bünyesine katıldı. 1997’de başlayan Storks’un değerli marka serüveni, başlangıçta atılan temel değerlerle ve meslek aşkı ile sürdürülmektedir. STORKS Mücevher 2016 ve 2017 yıllarında Türkiye’nin en yüksek pırlantalı mücevher ihraç ederek ihracatın şampiyonu olmuştur.
Detaylı bilgi için www.storks.com.tr web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.