Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Pütürge Akademi Depremzede Öğrencilere 1 Yıl Ücretsiz İnternet Dersanesi Hediye Edecek

Pütürge Akademi Depremzede Öğrencilere 1 Yıl Ücretsiz İnternet Dersanesi Hediye Edecek
23.12.2023
82
A+
A-

Pütürge Akademi’den Öğrencilere Ücretsiz İnternet Dersanesi

Pütürge Beyleri Sosyal Yardımlaşma Derneği Başta Konteynerlarda  kalan  ve  imkanı olmayan Binlerce  öğrenciye  Ücretsiz İnternet Dersanesi hediye edecek.


Pütürge ve Malatya Beyleri Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Emin Ayten Dernek  olarak 6 Şubat Kahramanmaraş depremi sonrası Malatya’mızda büyük  bir  yıkım oldu. Aylarca Biz Dernek olarak gece gündüz demeden  vatandaşımızın  yanında olduk ve  ihtiyaçlarını karşıladık. Depremin ilk  gününden bugüne kadar yaklaşık başta Pütürge’li  ve Malatya’lı İş İnsanlarımız ve Ülkemizin çeşitli  bölgelerindeki hayır sahibi İş insanlarımızın yaklaşık yolladığı 30 tır malzemeyi  Devlet Millet birliği ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dağıttık. Halen vatandaşlarımızın  acil ihtiyaçlarını karşılamak için elimizden geleni  yapıyoruz. 


Özellikle Deprem sonrası öğrencilerimiz uzun süre  okullarına gidemedi. Sahada gördüğümüz en büyük  ihtiyaçlardan biride  çocuklarımızın eğitim  durumu idi. Bir çok  veli  okullar hasarlı olduğu için Malatya’yı terk etmek çocuklarının eğitimi için  başka illere taşınmak zorunda kaldı. Bizde gördüğümüz bu eksik  üzerine İstanbulda Bir Hemşehrimizin sahibi olduğu DT Akademi Eğitim Kurumu ile iş biriliği yaparak Öğrencilerimizin eğitimine destek  olmak için Pütürge Akademi İnternet Dersanesini kurduk. Amacımız ulaşabildiğimiz  dersaneye  gidemeyen eğitimine uzaktan devam etmek zorunda kalan  başta  Lise ve Üniversite Sınavına hazırlanan 8.ci ve 12.ci sınıf öğrencilerimizi  İnternet Dersanesi sahibi yapmak. 


Başkan Emin Ayten, Allahın izni ile Belediyelerimiz , İş insanlarımız ve hayır sahiplerinin desteği ile Malatya’mızda  dersaneye gidemeyen  kaynak  kitap  alamayan tüm öğrencilerimizi Pütürge Akademi İnternet Dersanesi sahibi yapacağız. Öğrencilerimiz 1 yıl boyunca  ücretsiz  internet dersanesinden  faydalanabilecekler.  Pütürge Akademi Projemiz sadece bu yıla mahsus değil bundan sonraki yıllardada devam edecektir. İnşallah Pütürge Akademi olarak ücretsiz İnternet Dersanesi sonrası yapacağımız   proje ve  çalışmalarla  bilgisayarı  tableti olmayan öğrencilerimizi bilgisayar ve tablet sahibi yapmak  olacak ve  onların  eğitiminin yarıda  kalmamasını sağlamak  olacaktır.   

Başkan Emin Ayten son olarak Tüm Belediyeleri Sanayi ve Esnaf Odası temsilcilerini ve İş İnsanı Hayır Sahibi hemşehrilerimizi Pütürge Akademi Kampanyasına güçleri kadar destek vermeye davet ediyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.