Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

SSK ve Bağ-Kur Emeklilerin 2024 Yılı Zamlı Maaş Tablosu Netleşti

SSK ve Bağ-Kur Emeklilerin 2024 Yılı Zamlı Maaş Tablosu Netleşti
07.12.2023
63
A+
A-

SSK, Bağ-Kur ve milyonlarca emeklinin merakla beklediği 2024 yılı zamlı maaşları için dikkat çeken yeni bir gelişme yaşandı.

Zamlı maaşların tablosu ortaya çıktı. İşte ayrıntılar…

Emeklilerin merakla beklediği 2024 yılı zammına dair net tablo ortaya çıktı. SSK, Bağ-Kur ve tüm emeklileri ilgilendiren bu gelişmeler, maaşlar üzerindeki beklenen artışları gösteriyor.

Emekliler, yeni yılın başında olası zam oranları hakkında detaylı bilgi almak için bekleyişte. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın açıklamaları, 7 bin 500 liranın altındaki maaşlar için ek iyileştirmelerin planlandığını belirtti.


Türkiye’deki milyonlarca emekli ve çalışan için, 2024 Ocak zammının SSK ve Bağ-Kur emeklileri için %39.59, memur ve diğer emekliler içinse %51.44 olacağı öngörülüyor.


Maaşlardaki bu artış beklentileri ile birlikte, emeklilerin ek iyileştirme beklentileri de devam ediyor. Cevdet Yılmaz, memur zammının yıl sonunda belirleneceğini ve bu zammın memur emeklilerine de yansıyacağını açıkladı.


Ayrıca, 7 bin 500 liranın altındaki maaşlar için bütçe imkanlarının zorlanacağını ve ekonomik dengelerin gözetileceğini vurguladı.


Finansal Kurumlar Birliği’nin Ekonomik Görünüm Beklenti Anketi’nde, 2023 yıl sonu enflasyon beklentisinin ortalama %67.19 olduğu ortaya çıktı.

Bu beklenti, 2023’ün ikinci yarısında enflasyonun %39.59 olarak gerçekleşeceğini öngörüyor.

Ocak ayında, SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin zam oranı tahmini olarak %39.59 olacak. Memur emeklilerinin zam oranı ise enflasyon farkı ile birlikte %51.44’e ulaşacak.

2024’te emekli maaşlarının ne olacağına dair beklentiler ve tahmini tablolar ise şöyle:

SSK ve Bağ-Kur emeklilerin 2024'teki zamlı maaş tablosu netleşti! 7500 lira maaş alanların yeni zamlı aylıkları ortaya çıktı 10
SSK ve Bağ-Kur emeklilerin 2024'teki zamlı maaş tablosu netleşti! 7500 lira maaş alanların yeni zamlı aylıkları ortaya çıktı 11

Kaynak – gunboyugazetesi.com.tr/ssk-ve-bag-kur-emeklilerin-2024teki-zamli-maas-tablosu-netlesti-7500-lira-maas-244826h.htm

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.