Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Yeşilyurt Başkan Adayı Şehir Plancısı Murat Aslan, Vatandaş Boş Laf Değil Hizmet Bekliyor

Yeşilyurt Başkan Adayı Şehir Plancısı Murat Aslan, Vatandaş Boş Laf Değil Hizmet Bekliyor
05.03.2024
13
A+
A-

Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt ilçesi Belediye Başkan Adayı Şehir Plancısı Murat Aslan, Hiç bir  vatandaşımız  mağdur edilmeden  hakları  aranacak  ve  ne gerekirse  yapılması  için takipçisi  olacağız. 


Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt ilçesi Belediye Başkan Adayı Şehir plancısı Murat Aslan , Meclis Üyeleri Adayları, Yeniden Refah Partisi İl ve İlçe Teşkilat Üyeleri ile birlikte  Sırasıyla Özsan Sanayi Sitesi , Fahri Kayahan konteynır çarşı,  Gazeteci Kayısı Haber Sitesi İmtiyaz Sahibi Mahir Temur, Pütürge ve Malatya Beyleri Derneği ve Toki Karagöz Mahallesi  Sakinleri ziyaret edildi.

Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt ilçesi Belediye Başkan Adayı Şehir Plancısı Murat Aslan, Vatandaş 13 Aydır Tutulmayan Boş Laf Söz Değil İktidardan ve Malatya’lı Siyasilerden İcraat ve Hizmet Bekliyor Dedi.


Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt ilçesi Belediye Başkan Adayı Şehir Plancısı Murat Aslan, Yeşilyurt’un ve Malatya’nın  hangi  noktasına  gidersek gidelim  vatandaşımız ve esnafımız  çok  dertli  ve şikayetçi. 6 Şubat Depreminin  üzerinden yaklaşık 13 ay  geçmesine rağmen  doğru dürüst  hiç bir  şey  yapılmadığını ,  özellikle  yerel  siyasilerin  sadece  boş vaadetler ve  hameset  yaptıklarından  esnaf ve vatandaşların  şikayetçi  olduklarını anlatan Murat Aslan, Vatandaş  artık gerçek anlamda  icraat  ve hizmet  görmek  istiyor. Maalesef siyasiler geçen sene seçimlerde  esnaf ve  vatandaşı  ziyaret etmiş  ama  bir  senedir  ne  aramış,  nede  soran  olmuş. Sadece seçimden seçime boylarını gösterip gitmişler. Artık Yeşilyurt’lular ve Malatya’lılar süslü ve arkası  boş   laflar duymak  istemiyor. Vatandaş ve Esnaf bir an  önce ev  ve  iş yerlerinin akıbetini  ve  yapılmasını istiyor. Maalesef  AKP’li  siyasiler  vatandaş  ve esnafa  ne söyleyecek bir  sözleri nede yüzleri  kalmadığı  için sadece Cumhurbaşkanımızın selamı  ile  gelip  selamı  ile  gidiyorlar. İnşallah 31 Mart akşamı  Yeşilyurt’lular ve Malatya’lılar sizi sandıkta  oyları  ile Cumhurbaşkanımızın yanına gönderecektir dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.