Malatya Emniyetinden “Hepsinin Evlerine Gittik” Gerekeni Yaptık Geldik Açıklaması

Malatya İl Emniyet Müdürlüğünden “Hepsinin Evlerine Gittik” Gerekeni Yapıp Döndük Açıklaması Geldi
Malatya Valiliği Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Tarafından yapılan operasyonlarla ilgili “Hepsinin Evlerine Gittik” başlığıyla bir videolu yayınlayarak operasyonla ilgili bilgi verdi.
Asayişe Yönelik Operasyonlar Devam Ediyor
Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Siber Suçlarla Mücadele Şubelerince gerçekleştirilen operasyonda sosyal medyada korkutma amacıyla ruhsatsız silah teşhirinde bulunan 29 şahsa yönelik operasyonda silah ve mühimmat ele geçirildi.
Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması-Ruhsatsız Ateşli Silahlar ile Mermileri Satın Alma, Taşıma veya Bulundurma Kanununa Muhalefet’ suçlarını işleyerek, korkutma amacıyla silah teşhirinde bulunan 29 hedef şahsın yakalanmasına yönelik 29 adreste eşzamanlı olarak operasyon yapıldı.
Malatya Valiliği Tarafından, yapılan operasyonlar “Hepsinin Evlerine Gittik” başlığıyla bir videolu yayınlanan paylaşımla operasyonla ilgili şu bilgi verildi:
Yapılan Operasyonlar Neticesinde;
5 adet pompalı tüfek,
2 adet tabanca,
2 adet kurusıkı tabanca,
1 adet havalı tüfek,
3 adet 6136 SKM kanunu kapsamında kesici alet,
1 adet muşta,
904 adet tabanca fişeği,
55 adet av tüfeği fişeği,
9 paket havalı tabanca fişeği ele geçirildi. Yapılan operasyonlar sonucunda 29 şüpheli şahıs yakalanarak adli makamlara teslim edildi.
Malatya Valiliği olarak kanundan korkmayan, suçta kibirlenen, vatandaşlarımızın can ve mal varlığına kast
edenlerle mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecektir açıklaması yapıldı.